Keo şi Misty şi-au făcut de cap, la cumpărături! I-au luat fetiţei lor tot ce şi-ar putea dori un copil VIDEO EXCLUSIV

Keo şi Misty sunt doi părinţi fericiţi, fetiţa lor, Arya, fiind, fără îndoială, motivul pentru care cei doi artişti zâmbesc mai des decât până acum.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Şi, normal, ca orice părinţi, cei doi cântăreţi fac tot ce le stă în putinţă pentru a o răsfăţa pe micuţa lor fiică, motiv pentru care, cât de des le permite timpuil, merg împreună la cumpărături.

De curând, Keo, alături de Misty, au mers la mall, la un magazin dedicat produselor pentru copii, loc în care au petrecut mai bine de o oră căutând tot felul de jucării, dar şi aparate care să îi facă mai uşoară viaţa de mamă frumoasei partenere de viaţă a compozitorului.

Într-o formă fizică de invidiat, Misty, cu Arya în braţe, a inspectat cu mare atenţie fiecare raft, fiecare jucărie şi fiecare obiect pentru copii din magazinul cu pricina, având însă grijă ca micuţa să nu se plictisească şi alinând-o de fiecare dată când fetiţa ei şi a lui Keo începea să plângă.

 

 

Cu toate acestea, din ceea ce se poate observa, Arya este suficient de cuminte şi de răbdătoare pentru ca artista să nu aibă foarte mult de lucru în a o linişti, cântăreaţa reuşind astfel să cumpere tot ceea ce aveau nevoie şi, mai mult, să mai apuce să se joace cu micuţa prin mall, fiica ei şi a lui Keo dovedind o curiozitate specifică copiilor de vârsta ei pentru a se apropia de toate obiectele şi pentru a se uita la ele cu ochii mari, zâmbitoare, încercând să comunice îăn graiul ei cu cele văzute în preajmă.

Keo, înnebunit după fiica lui! “E un dar minunat”

De curând, invitat în emisiunea Teo Show de la Kanal D, cântăreţul nu s-a sfiit să spună că e îndrăgostit iremediabil de bebeluşa lui, care a împlinit, deja, un an. Cântăreţul a dezvăluit că Arya Violette seamănă cu mama lui, iar numele micuţei este dat în cinstea mamei artistului, Violeta, dar şi pentru că el este un fan Prince şi al piesei "Purple Rain". Cel de-al doilea nume, Arya este un nume muzical, a spus Keo, dar a şi recunoscut că a fost un mare admirator al personajului Arya Stark din Game of Thrones.

„Este un dar minunat. M-am bucurat imens, e primul copil şi a fost o chestie extraordinară. Sunt nişte sentimente extraordinar de importante pe care nu le poţi explică până când nu le trăieşti. Am emoţii, este primul copil”, spunea artistul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate