Kinga Sebestyen a lansat un program de sport in care elevii ei pot sa slabeasca pana la 30 kg in trei luni

Kinga Sebestyen, cunoscuta antrenoare de Kangoo Jumps, vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca, in special acum, inainte de sarbatorile de iarna, lansand un program eficient prin care acestia pot da jos chiar si pana la 30 de kilograme, in mai puţin de trei luni.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Kinga Sebestyen va avea in aceasta toamna opt evenimente Kangoo Jumps slabeste sanatos, la care oricine poate participa pentru a face sport sub indrumarea sa. Astfel, cei care sunt pasionati de Kangoo Jumps sau vor sa faca pentru prima data acest sport, o pot intalni pe Kinga Sebestyen in aceste orase: Baia Mare (15 octombrie), Bucuresti (19 octombrie), Targu Mures (21 octombrie), Brasov (22 octombrie), Arad (29 octombrie), Iasi (4 noiembrie), Radauţi (5 noiembrie)  sau Botosani (6 noiembrie)

Cei care vor sa slabeasca pentru sarbatorile de iarna, dar si dupa Craciun si Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmand ca apoi sa continue seria de antrenamente, de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, fiind monitorizaţi de antrenorii acreditati. Mai exact, Kinga sustine ca vor fi trei sesiuni a cate 90 de minute de sport in fiecare saptamana, urmand ca, dupa cele 39 de clase, persoanele sa isi reduca dimenasiunea la haine chiar si trei marimi.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume. Ea este si trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: