Klaus Iohannis, însoțit de o altă femeie la parada de Ziua Marinei. De ce a lipsit soția președintelui de la evenimentul important

Klaus Iohannis a participat astăzi, 15 august, la evenimentul Ziua Marinei, fără soția sa.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, prezent la evenimentul Ziua Marinei


In articol:

Pandemia de coronavirus a afectat sărbătorile, dar și evenimentele importante de la noi din țară. Astăzi, de Ziua Marinei, Klaus Iohannis a participat singur, fără soția sa. Evenimentul a fost lipsit de spectatori.

Citeste si: Marius Baldovin a trecut peste despărțire! Cântărețul de muzică populară are în vizior o altă vedetă de la noi

Citeste si: Ce avere deținea liderul clanului Duduianu? Emi Pian trăia într-un palat de lux

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Câți bani câștiga Andreea Marin la început? “Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat”

Președintele României alături de o altă doamnă la Ziua Marinei

Ediţia din acest an a Zilei Marinei este dedicată împlinirii a 160 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române şi este sărbătorită într-un mod specific, respectând noile reguli de distanțare socială.

Ceea ce a atras atenția publicului a fost faptul că președintele Klaus Iohannis s-a prezentat la evenimentul important fără soția sa, Carmen Iohannis. Ba chiar, Klaus a fost în compania unei alte femei, informează CANCAN.RO. Cine are putea fi doamna care a fost alături de președintele României, dar și care este motivul pentru care prima doamnă a lipsit de la Ziua Marinei?

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, alături de o altă femeie la paradă

Se pare că femeia care l-a însoțit pe președinte la evenimentul din această dimineață este Carmen Dinu, consilierul prezidențial. Această prezență feminină are datoria de a-l însoți pe președinte la evenimentele majore de la noi. De asemenea, este posibil ca prima doamnă să fi lipsit din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum se va desfășura importantul eveniment?

Defilarea va începe la ora 11:30, de la sud la nord, după care navele vor rămâne ancorate în raionul maritim din zona Cazinoului din Constanţa. Defilarea va fi deschisă de fregata „Mărăşeşti”, urmată de corveta turcească TCG „Heybeliada”, puitorul de mine şi plase „Viceamiral Constantin Bălescu”, nava hidrografică maritimă „Căpitan-comandor Alexandru Cătuneanu”, corveta „Contraamiral Eustaţiu Sebastian”, dragorul maritim 25 „Locotent Lupu Dinescu”, nava Gărzii de Coastă „Ştefan cel Mare” şi nava „Apollo” a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

În timpul defilării, navele vor fi survolate de elicopterele Forţelor Navale Române, elicoptere de luptă şi aeronave F-16 şi MiG-21 ale Forţelor Aeriene Române, o aeronavă americană de patrulare P-8 Poseidon şi o aeronavă franceză de cercetare MPA Atlantique. După apusul soarelui, Ziua Marinei Române se va încheia cu aprinderea pavoazului electric la navele de pe mare, notează digi24.ro.

Galerie foto 
Citește și:

Marius Baldovin a trecut peste despărțire! Cântărețul de muzică populară are în vizior o altă vedetă de la noi

Ce avere deținea liderul clanului Duduianu? Emi Pian trăia într-un palat de lux

Andreea Pirui este însărcinată?! Motivul pentru care Marius a cerut-o de soție. Imaginea care o dă de gol

Imagini șocante! Un bărbat fără o mână, umilit și bătut de polițiști! Vrea să își facă singur dreptate

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies