Klaus Iohannis, mesaj de Paste: "În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi"

Mesajul de Paste al presedintelui Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Klaus Iohannis mesaj de Paste
Klaus Iohannis mesaj de Paste


In articol:

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul de Paşte, că sărbătorile pascale de anul acesta "ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii"." În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi (...) Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie", spune Iohannis.

Citeste si: Mesajul Gabrielei Firea pentru bucuresteni: "Va implor, ramaneti acasa"

Klaus Iohannis, mesaj de Paste

"Dragi români, vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând", afirmă Iohannis, în mesajul său.

El spune că, pentru toată lumea, "lumina Învierii" a fost întotdeauna un prilej de a se bucura alături de familie şi de cei apropiaţi "de căldura locului pe care-l numim «acasă»".

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

"Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii. În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi. Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forţă care ne va da energia să depăşim momentele dificile prin care trecem. Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie", îndeamnă şeful statului.

Citeste si: Invierea Domnului. Primul Paste in care credinciosii primesc lumina acasa, fara sa mearga la biserica

Citeste si: Raed Arafat trage un semnal de alarma! Atentie, romani: ''Lucrurile merg in mai rau''

El adaugă că semnificaţia profundă a acestor zile este aceea că "împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire".

"Vă urez să primiţi Sfintele Paşti cu sufletele luminate de iubire, speranţă şi credinţă! Hristos a înviat!", afirmă Iohannis, în finalul mesajului.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Horoscop de Paste. O zodie, destabilizata emotional de vestile primite

Primele imagini cu Philip de la Puterea dragostei după bătaie! Cum s-a fotografiat după scandalul cu Turcu, Cătălin și Andi

Cifre oficiale: Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu coronavirus - Situatia pe judete

Așa arată locul din America în care se roagă Ionuț Dolănescu! Solistul are grijă și de mama lui, celebra Maria Ciobanu FOTO

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies