L-a luat prin surprindere! Cristina Şişcanu l-a întrebat pe Mădălin Ionescu dacă mai fac un bebeluş, iar răspunsul i-a surprins pe toţi

Un răspuns frumos face cât o mie de cuvinte! Acest lucru s-a întâmplat şi când Cristina Şişcanu l-a întrebat pe Mădălin Ionescu dacă îşi mai doreşte un copil în viaţa lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cristina Şişcanu l-a întrebat pe Mădălin Ionescu, partenerul ei de viaţă, dacă are ceva împotrivă dacă mai vine pe lume un bebeluş. Totul s-a petrecut când fostul prezentator tv, Mădălin Ionescu, s-a filmat alături de Christian Sabbagh Jr., fiul prezentatorului Christian Sabbagh.

Întreaga scenă emoţionantă a fost filmată. Cristina Şişcanu i-a adresat lui Mădălin Ionescu întrebarea cea mare: ”Mai facem şi un băieţel?”. Fostul prezentator tv nu a stat mult pe gânduri şi i-a răspuns: ”Să facem un băieţel?!? Da, baby, de ce să nu facem…”.

Mădălin Ionescu a postat pe reţelele de socializare filmuleţul, care a strâns foarte multe aprecieri. Lângă acesta, fostul prezentator a notat: „Cu Christian Sabbagh Junior în braţe… Parcă aş mai vrea şi eu unul”, mesaj însoţit de o inimioară roşie. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate