L-au uitat pe Dan Spataru? Cum arata mormantul artistului care a lansat slagarul "Drumurile noastre", la 14 ani dupa moarte? FOTO EXCLUSIV

Dan Spataru este inmormantat pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.

Autor: Radu Constantin

Dan Spataru a fost unul dintre cei mai importanti artisti ai Romaniei timp de mai multe generatii, insa nu a prins „un loc mai in fata” pe Aleea Artistilor, precum Radu Beligan, Marin Moraru, Sebastian Papaiani sau Ion Dolanescu.

Mormantul celui care a interpretat piesa „Drumurile noastre” este ceva mai in spate, in randul 3 sau 4, greu vizibil chiar si de pe o aleea laturalnica.

Pe scurt, mormantul lui Dan Spataru este destul de greu de gasit, in conditiile in care mii de oameni vin anual la Bellu sa aprinda lumanari pentru artistii pe care i-au iubit.

Citeste si: Ce a aparut la mormantul lui Dan Spataru! Toata lumea se uita la ce a lipit vaduva pe cruce! FOTO EXCLUSIV

Desi cochet, mormantul lui Dan Spataru nu mai este vizitat decat de familie. Sotia artistului mort in 2004 vine destul de des pe aici cu o floare sau o lumanare.

Din pacate, atat fanii, cat si autoritatile par sa-l fi uitat pe Dan Spataru.

Intr-un interviu recent, Sida Spataru a dezvaluit ca lupta de 14 ani pentru organizarea unui festival care sa poarte numele maestrului Dan Spataru. „Ma rog de cineva sa ma auda. Cei de la Medgidia, unde sotul meu a fost cea mai mare personalitate pe care a dat-o vreodata orasul, au respins festivalul muzical ce-l omagia an de an, asta dupa 13 editii.

Dobrogean fiind, numele lui Dan Spataru nici nu a fost bagat in seama de autoritatile locale din Constanta, unde a locuit ani de zile, iar aici, in Bucuresti, toate promisiunile facute la nivel local, ca o strada sa-i poarte numele, au fost date uitarii. Va implor, nu lasati numele sotului meu sa piara”, a declarat recent vaduva lui Dan Spataru.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies