La 24 de ani de la dispariţia inexplicabilă a unei fetiţe, fratele ei a făcut o mărturisire tulburătoare! Ce a văzut îl va urmări toată viaţa: „Avea o gaură în cap”

Cazul dispariţiei unei fete de 12 ani a fost rezolvat după 24 de ani de întrebări.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Autorităţile din Florida au reuşit să închidă un caz vechi de 24 de ani. Martha Jean, în vârstă de doar 12 ani, dispăruse fără urmă din casa familei sale. Nimenu nu ştia nimic despe ce se întâmplase cu micuşa iar poliţiştii au încercat disperaţi să-i dea de urmă. După atâţia ani de tăcere, David, fratele ei, a făcut o confesiune tulburătoare. 
 
Bărbatul era deja ajuns de mult la vârsta maturităţii când, constrâns de sentimentul de vionovăţie, a recunoscut că, pe când avea doar 15 ani, şi-a ucis sora din greşeală. Cei doi copii se certau din cauza unei sume neimportante de bani când ea l-a plesnit, iar el a împins-o. Ar fi putut fi doar o ceartă obişnuită între fraţi, dacă ea nu ar fi căzut cu capul de un obicet metalic aflat pe pământ. Anchetatorii îl consideraseră suspect pe David încă de când au început căutările, dar nu au avut dovezi clare în acest sens, iar el era pres speriat să mărturisească ce se întâmplase.
 
„A povestit că atunci când a ridicat-o avea o gaură mare în spatele capului şi curgea foarte mult sânge. Iniţial a strigat după ajutor, sperând că cineva era în apropiere şi puteai să o salveze păe cea mică.
Era foarte speriat. Îi era frică de mama lui. Încă îi este”,
a spus unul dintre detectivii care au obţinut mărturisirea bărbatului. 
 
Când a văzut că nimeni nu îl poate ajuta, panicat că avea să fie certat de către mama lor, David a săpat o groapă în care a ascuns-o pe micuţa Martha. Rămăşiţele fetei nu au fost găsit nici până în ziua de astăzi din cauza noilor construcţii care au apărut în zonă de-a lungul anilor. 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jumătate porc, jumătate om! Cum arată creatura care a băgat spaima în mai mulţi săteni: "E un blestem"

Curs valutar 20 noiembrie. Cursul BNR: cum este cotat Leul fata de Euro

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Victorie pentru Iohannis! Judecătorii au decis. Vestea momentului despre pensii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Kim Jong-un e turbat de furie. A ieșit la iveală trădarea umilitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies