La 54 de ani, Carmen Iohannis arata ca in tinerete! Specialistii dau verdictul: a apelat sau nu la operatiile estetice?

Carmen Iohannis a participat, recent, la o actiune umanitara la Spitalul de psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" Sibiu, sectiile de recuperare neuropsihomotorie, neurologie si psihiatrie pediatrica. La fata locului, prima doamna a fost extrem de joviala cu copiii si a stat langa ei ore intregi.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descrierePrezenta sotiei presedintelui a fost de bun augur, atat pentru ea, cat si pentru pacienti! Toata lumea a apreciat gestul femeii, dar si felul in care arata, chiar foarte bine, cu un ten ireprosabil.

fara descriereDaca multi s-au intrebat daca ea si-a facut vreo interventie la nivelul fetei, specialistii au si dat raspunsul in aceasta privinta…nu este operata! (intra sa vezi ce suma bauloasa castiga Carmen Iohannis din chirii)

“Putem spune ca doamna Iohannis este o femeie foarte bine ingrijita. Daca avem  in vedere varsta ei, de 54 de ani, tenul arata foarte bine, cred ca  nu s-a intervenit cu operatii, dar se observa ca produsele pe care le foloseste au fost dintotdeauna de cea mai buna calitate si folosite cu regularitate.

Remarc faptul ca ea este o persoana slaba, care se prezinta perfect fizic! Cu siguranta, face foarte mult sport, lucru care explica aceasta circulatie venoasa extrem de proeminenta de la nivelul mainilor.

In fine, faptul ca ea nu a avut caderi bruste de greutate nicioadata explica de ce fizionomia fetei nu este modificata. Per total, Carmen Iohannis arata foarte bine”, a spus dr. Mirela Mirtoiu pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate