La 67 de ani, tatăl lui Şerban Huidu schimbă iubitele ca pe ciorapi! Florin Huidu se teme să nu-i fure cineva prietena!

Tatăl lui Şerban Huidu schimbă iubitele ca pe ciorapi, fiind în căutarea femeii potrivite.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Tatăl lui Şerban Huidu schimbă iubitele ca pe ciorapi deşi are 67 de ani. Florin Huidu a avut doua căsnicii la activ, cu Sabina (decedată în 2013), femeia care i-a dăruit pe Şerban şi Vlad, şi cu Mirela, cu care are un fiu, Matei, dar si unul vitreg, Alexandru. Tatăl lui Serban Huidu a divorţat de cea de-a doua nevastă în toamna lui 2013, aceasta părăsindu-l pentru a se întoarce la primul ei bărbat. (vezi motivul pentru care Şerban Huidu s-a certat cu tatăl său)

Citeste si: Giulia si Vlad Huidu sunt la un pas de despartire? Iata care este adevarul

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei: ”Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse în programul meu!”

Citeste si: Giulia si Vlad Huidu, prinsi de copii in timp ce faceau sex. Cum a reactionat artista

"Jignirea cea mai mare a fost că, după ce ne-am înţeles şi am divorţat la notar, m-am pomenit că mi l-a adus în curte şi în casă, unde locuiam eu la etajul 1, într-o garsonieră, pe primul ei soţ, cu care s-a împăcat după 19 ani. Eu, pe fiul lor, Alexandru, l-am înfiat în ideea de a ne fi bine. Când l-am văzut pe fostul ei soţ în curte, am decis să plec. Nu trebuia să mă încurc cu o femeie mult mai tânără decât mine sau măcar puteam să aleg un om mai de calitate”, declara Florin Huidu.

fara descriere

Tatăl lui Şerban Huidu schimbă iubitele ca pe ciorapi: “Livia, prietena mea"

În toamna lui 2018, tatăl lui Şerban Huidu s-a combinat cu o văduvă sexy. Se pare că Florin Huidu a găsise femeia potrivită în persoana Sofiei, o văduvă pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni comuni. Aflaţi la începutul relaţiei, cei doi erau  destul de discreţi. Cu toate acestea, Sofia i-a trimis un mesaj lui Huidu, “Suflet cald si curat!”, la care a adăugat trei inimoare roşii. La o fotografie care o înfăţişează pozând cu un decolteu generos, iubita lui Huidu senior a scris: “Eu..O femeie liberă, fericită şi mândră că sunt mama copiilor mei, pe care nu vreau să-i dezamăgesc!”

Relaţia nu a durat, însă, foarte mult. În primăvara lui 2019, Florin Huidu s-a afişat cu o altă femeie, cu care a plecat în mai multe vacanţe şi alături de care a petrecut Paştele. “Livia, prietena mea. Pe dealul Horezului face autostopul???? Ce noroc am avut...Putea sa mi-o fure cineva...”, a postat , ca un veritabil îndrăgostit, tatăl lui Şerban Huidu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate