La biserică, doar cu bon de ordine! Experiența Simonei Suhoi la mănăstire după intrarea în vigoare a legilor anti-coronavirus

Simona Suhoi (ex-Sensual) a fost șocată să contate că nu mai poate să meargă la mănăstire să se roage decât cu bilet de ordin.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

Simona Suhoi (ex-Sensual) a mers zilele trecute la o mânăstire din București însă a constat că nu poate intra în incinta lăcașului de cult decât cu bilet de ordine. Fosta vedetă a tabloidelor a mărturisit pentru WOWbiz.ro că avea în plan să meargă zilnic, timp de o lună, la mănăstire, cel puțin acum în postul Paștelui. Simona spune însă că virrusul COVID-19 n-o va împiedica să-și ducă la îndeplinire acest plan.

”Din păcate, am ajuns să intrăm la mănăstire doar cu bon de ordine. Am ajuns să trăim și astfel de momente. Am primit un bilet și am așteptat să intru. Doar 100 de persoane în curtea bisericii pot să intre, iar slujbele se țin în aer liber. Eu merg des la această mănăstire dar nu aș vrea să dau numele ei, pentru că e vorba de ceva de suflet. Aici este și duhovnicul meu. Oamenii vin doar când sunt slujbe, dimineața și seara, în rest este aproape pustiu”, a declarat Simona Suhoi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a găsit leacul pentru coronavirus? ”La saună am scăpat de...”

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a găsit leacul pentru coronavirus? ”La saună am scăpat de...”

Citeste si: Lovitură dură la un an de la moartea lui Nicu Maharu. Mama controversatului interlop a căzut la pat de o lună! ”Îi este foarte rău”

De când a renunțat la statutul de vedetă, Simona s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Ea merge regulat la biserică și poartă în permanență o Biblie la ea. De exemplu, Simona a luat Cartea Sfântă inclusiv în vacanța pe care și-a petrecut-o în această iarnă într-o locație exotică.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Simona (ex-Sensual) riscă închisoarea în Maldive pentru că a venit cu Biblia la plajă! Legea interzice ”afișarea publică a apartenenței la altă religie decât islamul”

Simona Sensual a împodobit bradul în piscină într-o stațiune de lux din Maldive. Cum l-a așteptat bruneta pe Moș Crăciun

Andreea Mantea nu se mai ascunde! Acesta este adevaratul ei iubit. A recunoscut ca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Simona Sensual își dorește cu disperare un copil! Bruneta a intrat în depresie: „Tratamentul nu a prins”

Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Maharu! La o lună de la moartea interlopului, femeia este distrusă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies