La biserică, doar cu bon de ordine! Experiența Simonei Suhoi la mănăstire după intrarea în vigoare a legilor anti-coronavirus

Simona Suhoi (ex-Sensual) a fost șocată să contate că nu mai poate să meargă la mănăstire să se roage decât cu bilet de ordin.

Autor: Daniel Coltuc

Simona Suhoi (ex-Sensual) a mers zilele trecute la o mânăstire din București însă a constat că nu poate intra în incinta lăcașului de cult decât cu bilet de ordine. Fosta vedetă a tabloidelor a mărturisit pentru WOWbiz.ro că avea în plan să meargă zilnic, timp de o lună, la mănăstire, cel puțin acum în postul Paștelui. Simona spune însă că virrusul COVID-19 n-o va împiedica să-și ducă la îndeplinire acest plan.

”Din păcate, am ajuns să intrăm la mănăstire doar cu bon de ordine. Am ajuns să trăim și astfel de momente. Am primit un bilet și am așteptat să intru. Doar 100 de persoane în curtea bisericii pot să intre, iar slujbele se țin în aer liber. Eu merg des la această mănăstire dar nu aș vrea să dau numele ei, pentru că e vorba de ceva de suflet. Aici este și duhovnicul meu. Oamenii vin doar când sunt slujbe, dimineața și seara, în rest este aproape pustiu”, a declarat Simona Suhoi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a găsit leacul pentru coronavirus? ”La saună am scăpat de...”

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a găsit leacul pentru coronavirus? ”La saună am scăpat de...”

Citeste si: Lovitură dură la un an de la moartea lui Nicu Maharu. Mama controversatului interlop a căzut la pat de o lună! ”Îi este foarte rău”

De când a renunțat la statutul de vedetă, Simona s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Ea merge regulat la biserică și poartă în permanență o Biblie la ea. De exemplu, Simona a luat Cartea Sfântă inclusiv în vacanța pe care și-a petrecut-o în această iarnă într-o locație exotică.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona (ex-Sensual) riscă închisoarea în Maldive pentru că a venit cu Biblia la plajă! Legea interzice ”afișarea publică a apartenenței la altă religie decât islamul”

Simona Sensual a împodobit bradul în piscină într-o stațiune de lux din Maldive. Cum l-a așteptat bruneta pe Moș Crăciun

Simona Sensual își dorește cu disperare un copil! Bruneta a intrat în depresie: „Tratamentul nu a prins”

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

Anamaria Prodan, în stare de şoc! Decizie radicală a agentului FIFA. Nu s-a mai uitat înapoi

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies