La București a sosit vestea momentului. Se pregătesc măștile care te protejează împotriva COVID-19

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, a dezvăluit modul în care autoritățile tratează pandemia de COVID-19

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

David Saranga a dat detalii și despre modul în care israelienii combat virusul COVID-19, dar și descoperirea care ar putea salva mii de vieți.

Citeste si: Guvernul Orban a dat drumul măsurilor dure. Avertisment în toiul nopții

Citeste si: Mihai Bendeac, prima apariție după ce și-a înmormântat bunicul: „Nu mai pot”

David Saranga a dezvăluit că oamenii de știință din Israel au făcut o mască specială care protejează împotriva virusului. „Avem un traseu și credem că știm unde mergem. Nimeni n-a crezut că acesta o să fie dușmanul cu care ne vom lupta. Avem un dușman invizibil și tot ce am știut în trecut nu e valabil.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Dacă în trecut am știut cine se luptă cu cine, acum toți trebuie să fie uniți împotriva unui dușman. Încă nu știm cum putem să luptăm împotriva lui”, a spus David Saranga.

Citeste si: Actrita din serialul Casa de Papel, diagnosticata cu COVID-19! Primele imagini si declaratii

Patru locuri vitale pentru distrugerea COVID-19

Potrivit ambasadorului, spune că în lume există mai multe centre de cercetare unde ar putea fi creat în următoarea perioadă: „Noi toți așteptăm vești bune din Israel sau din alte locuri din lume. Sunt patru locuri de unde pot veni vești bune: SUA, China, Japonia sau Israel. Sunt patru locuri de cercetare.

Citeste si: Spirt-minune la Brăila. E o rețetă veche de 150 de ani

Citeste si: O reuniune de familie le-a adus sfârșitul. O mamă și doi dintre copiii ei au murit de coronavirus

Cum vrea israel să ucidă COVID-19

O companie din Israel are un vaccin, dar trebuie să ia aprobare pentru a folosi vaccinul respectiv în teste cu oameni. Va dura cel puțin trei luni. În Israel se fac măști care nu doar blochează virusul. Vorbim de măști care ucid COVID -19, sunt în procesul de testare”, a mai declarat el la Antena 3.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Ce avere avea fostul ofițer MAI care a infectat 49 de oameni cu coronavirus, pe vremea când se afla la conducerea Poliției București! Nelu Lupu a încasat un salariu uriaș!

14 sau 27 de zile? Care este adevărul despre perioada de incubație a COVID-19? O clinică din București refuză pacienții care au revenit în țară cu mai puțin de 3 săptămâni și...

Costin Gheorghe, a patra zi în autoizolare din cauza epidemiei de coronavirus! ”Apartamentul în care stau a început să mă strângă exact ca hainele”

Un medic a încercat să vândă un medicament fals împotriva coronavirusului, pe Facebook. Ce preț avea

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies