La doar două ore după ce a născut, nu a mai rezistat tentației! A făcut sex cu iubitul ei, chiar pe patul de spital: „M-am simțit specială”

Debbie a făcut sex la două ore după ce a născut-o pe fiica ei. S-a întâmplat pe patul de spital și a făcut-o să se simtă specială.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Debbie Hodge, în vârstă de 44 de ani, este mamă a patru copii, cel mai mic dintre ei fiind adus în urmă cu patru ani. Ea a povestit că după fiecare dintre primele trei sarcini, ea și soțul ei și-au reluat activitatea sexuală la o zi distanță. În schimb, după ce a născut pentru a patra oară, ea și partenerul ei au făcut sex la doar două ore distanță, chiar pe patul de spital.

Citeste si: Lavinia de la Puterea Dragostei, bătută măr! A ajuns la spital, iar imaginile sunt îngrozitoare

Citeste si: Fotografii compromițătoare cu Lavinia de la Puterea Dragostei! A pozat pentru un salon de masaj erotic, iar fotografiile au scăpat pe internet

Citeste si: Vica Blochina, umilită și înjurată de iubit, în plină stradă! „Mi-ai mâncat banii și că ai plecat cu 100.000 de p#%i! Cerșetoareo!”

Declarația femeii care a făcut sex imediat după ce a născut

„În timp ce Amelia stătea în pătuțul ei, eu și soțul meu stăteam îmbrățișați în pat. Înainte să ne dăm seama ce se întâmplă, făceam deja sex. Ne simțeam extrem de apropiați unul de celălalt. Nu m-am simți sexy, dar m-am simțit specială. S-a terminat atât de repede încât nu-mi amintesc să fi simți vreo durere. Nu îmi venea să cred că tocmai făcusem asta, așa că am pus-o pe seama medicamentelor sub influența cărora eram”, a explicat Debbie Hodge, conform The Sun.

„Ca femeie, însărcinată sau nu, mă simt bine în piele mea. Îmi place să fac sex și după fiecare dintre primele trei sarcini am făcut sex a doua zi”, a mai povestit ea.

Din păcate, la doar câteva luni după ce bebelușul s-a născut, în ciuda vieții sexuale foarte active, Debbie și iubitul ei s-au despărțit. Acum, la aproape patru ani de la despărțirea, ea este din nou pregătită să fie într-o relație.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate