”La nunta Vioricăi Dăncilă a fost puhoi de lume, că socrul era șef la CAP!” Premierul s-a măritat cu Cristinel în casa acestuia din satul doljean Giurgița FOTO EXCLUSIV

Premierul Viorica Dăncilă s-a căsătorit cu Cristinel înainte de Revoluție, chiar în satul acestuia, Giurgița (județul Dolj).

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Premierul Viorica Dăncilă (55 de ani) are o căsnicie durabilă împreună cu Cristinel Dăncilă (manager la OMV), alături de care este de mai bine de trei decenii. Cei doi au un copil, pe Victor, despre care recent s-a dezvăluit că a fost înfiat imediat după naștere, în 1990, de la o familie nevoiașă din județul Teleorman.

Citeste si: Mulţi cred că premierul nici nu ştie unde este bucătăria, dar uite ce prăjitură îi iese excelent Vioricăi Dăncilă! Vezi reţeta desertului preferat al prim-ministrului!

Citeste si: Cum şi-a dublat salariul fiul Vioricăi Dăncilă! Vezi cum a ajuns să câştige peste 1.500 de euro pe lună la Curtea de Conturi!

Născută la Roșiorii de Vede, Dăncilă este strâns legată și de localitatea natală a soțului Cristinel, satul Hoarca din comuna doljeană Giurgița. Aflat la 44 de kilometri sud de Craiova, spre Dunăre, satul Hoarca este partea retrasă a comunei Giurgița, fiind mărginit de o pădure deasă, în buza căreia și-au ridicat casa socrii actualului prim ministru.

fara descriere

De altfel, aici și-a și făcut nunta Viorica, înainte de Revoluție, eveniment care este încă proaspăt în memoria vecinilor. ”A fost nuntă mare, a venit puhoi de lume, că nea Gică (n.r. socrul Vioricăi Dăncilă) a fost șef la CAP! S-a jucat două zile la nuntă, a fost frumos, ca la nuntă, ce să vă zic... Viorica nu s-a schimbat de atunci, e de treabă, n-a fost niciodată cu nasul pe sus, vorbea cu toată lumea”, ne-a povestit o vecină din sat a familiei Dăncilă.

fara descriere

”Au avut întotdeauna stare, că părinții lui Cristi au fost cumpătați și muncitori, așa că la nuntă fiecare a dat cât a avut, trei-patru-cinci sute, unii și mai mult, cât își permitea fiecare”, a continuat vecina familiei Dăncilă. 

fara descriere

Viorica Dăncilă a preferat să păstreze discreția privind viața personală, existând doar câteva fotografii publice cu soțul ei, Cristinel. Premierul s-a fotografiat împreună cu partenerul ei la câteva evenimente, printre care și vizita făcută la Vatican, când s-a întâlnit cu Papa Francisc.  

fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate