Vedete

Lady Gaga, după ce s-a zvonit că este gravidă: "Da, sunt însărcinată"

Lady Gaga a lămurit zvonurile referitoare la faptul că ar fi gravidă. Artista a ținut să tranșeze această ipoteză lansată în ultima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6", a declarat Lady Gaga, referindu-se la cel de al şaselea album de studio al ei.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, a obținut recent un succes uriaș cu piesa pe care a compus-o, "Shallow", interpretată alături de Bradley Cooper în filmul "A Star is Born". Lady Gaga a obținut premiul Oscar pentru "Shallow", la categoria cel mai bun cântec original.

În afară de Oscarul obținut, filmul "A Star is Born", cu Lady Gaga și Bradley Cooper în rolurile principale, a mai primit alte șapte nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor (Bradley Cooper) şi cea mai bună actriţă (Lady Gaga). Filmul a fost totodată un uriaș succes de box office. Cu un buget situat între 36 și 40 de milioane de dolari, a avut deja încasări de 432 de milioane de dolari.

Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, a devenit celebră în toată lumea după lansarea albumului său de debut "The Fame", în 2008. Lady Gaga a continuat să confirme în muzica internațională, iar albumul "Born This Way", lansat în 2011, a fost și el un mare succes. 

 

Galerie foto