Lady Gaga va lansa un nou album si va fi protagonista unui film documentar

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter că va lansa un al patrulea album de studio, intitulat "Artpop", şi că va fi protagonista unui film despre viaţa şi cariera ei, regizat de fotograful de modă Terry Richardson.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Crăciun fericit, monstruleţilor!", a scris artista americană pe Twitter, în prima zi de Crăciun.

"Terry Richardson va regiza un film documentar despre viaţa mea şi despre crearea albumului «Artpop»", a adăugat Lady Gaga. "Artpop" este cel de-al patrulea material de studio al cântăreţei şi este aşteptat cu mare nerăbdare de numeroşii ei admiratori.

Cântăreaţa nu a precizat datele de lansare ale celor două proiecte, potrivit hollywoodreporter.com.

Lady Gaga i-a mulţumit cu această ocazie lui Richardson, ale cărui fotografii de modă au cauzat multe controverse în trecut, din cauza conţinutului sexual explicit: "Te iubesc, Terry, îţi mulţumesc că ai crezut în mine şi în fanii mei. Te admir pe tine şi pe opera ta de atât de multă vreme, iar acest proiect este un vis devenit realitate".

În 2012, Troy Carter, fondatorul şi CEO-ul companiei Atom Factory şi managerul artistei americane, a anunţat că Lady Gaga şi Terry Richardson s-au asociat pentru a lansa, în 2013, "Pop Water", un brand de apă plată descris ca o alternativă sănătoasă la băuturile carbogazoase existente în acest moment pe piaţă.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter în prima zi de Crăciun, Lady Gaga a vorbit şi despre noul ei album, despre care presa americană spune că ar putea fi lansat în primăvara anului 2013. "Vă mulţumesc că aţi fost atât de răbdători şi că aţi aşteptat cu multă răbdare noul meu album «Artpop». Vă iubesc pe toţi din toată inima!", a scris cântăreaţa.

Postul de televiziune HBO a difuzat în 2011 documentarul "Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour: At Madison Square Garden", un film realizat cu ocazia unui concert pe care artista americană l-a susţinut la New York.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate