Lămâia Stănescu, amenințări grave la adresa Mirelei Vaida, în direct, pe rețelele de socializare: „O să ajungă paralizată, o să fie chinuită”

Lămâia Stănescu nu poate să o ierte pe Mirela Vaida după ce a dat-o pe mâna poliției și a medicilor. Iată ce amenințări grave a făcut la adresa ei.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Lămâia Stănescu este proaspăt externată de la spitalul de boli psihice din Iași, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să se urce în trenul care avea ca destinație Capitala.

Imadiat după ce a ajuns în București, complicea Antoanelei Grigoraș a făcut un live pe Facebook în care facea amenințări grave pe numele Mirelei Vaida. Femeia vrea să o vadă pe prezentatoarea TV în chinuri groaznice și spune că nu va avea liniște până ce nu-și va vedea visul împlinit. 

Lămâia Stănescu cere oamenilor bani pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva zile, complicea Antoanelei Grigoraș a intrat pe Facebook în direct și le-a spus internauților că a fost la emisiunea „Acces direct” și a început să cerșească bani pe internet. Aceasta a făcut un apel către toți cei care pot și doresc să o ajute cu o sumă de bani pentru că își dorește să plece la Mormântul Sfânt din Iersualim. Deși aceasta spune că nu are posibilități financiare pentru a se întreține, a avut bani de biletul de tren. 

Citeste si: Mirela Vaida se teme pentru viața ei! Celebra prezentatoare tv, amenințată din nou: „Au fost puse de cineva...”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Bună ziua doamnelor și domnilor. Mă numesc Lămâia Stănescu. Abia am ieșit din spital. Am fost și la Acces Direct. Sun un om amărât. Sunt în Gara Iași. Aștept trenul ca să pot pleca la București, și voi cânta ca să pot să câștig un ban. Vreau să mă duc la biserică, să plâng în fața lui Dumnezeu. O să mă rog la Ierusalim pentur voi și pentru toată lumea, dar pe Mirela Vaida  nu o să uit niciodată, pentru că mi-a făcut rău degeaba”, a început aceasta live-ul pe Facebook. 

Lămâia Stănescu o amenință pe Mirela Vaida: „Să moară”

Nu s-a putut abține și după ce a terminat să ceară bani Lămâia Stănescu a început să o amenințe pe prezentatoarea emisiunii „Acces direct”. Femeia nu poate să o ierte pe jurnalistă după ce a dat-o pe mâna poliției și a psihiatrilor, iar pe rețelele de socializare a început să o amenințe foarte grav! Complicea Antoanelei Grigoraș, cea care a intrat dezbăcată în timpul emisiei și a încercat să arunce un bolovan spre vedetă, spune despre Mirela Vaida că este mincinoasă și că va ajunge „paralizată”, o să

fie „chinuită”, iar „lumea o să-i dea în cap”. 

Imediat ce Mirela Vaida a discutat despre amenințările acesteia la Acces direct, Lămâia și-a șters pagina de pe Facebook. 

Citeste si: Întâlnire de gradul zero! Mirela Vaida, față în față cu complicea femeii care a atacat-o: „Nu am să vă datorez vouă niciun ban!”

„Mirela Vaida o să aibă mare pedeapsă. Nu te voi ierta, Mirela Vaida. Fii atentă! Nu uita că o să fii căzută. Fii atentă, Mirela Vaida, că ție cu mine nu îți merge. Nici nu îți dai seama. Nici nu știi când răul se întoarce împotriva ta. Ți-am trimis mesaj, citește mesajul. Tot ce mi-ai făcut mie, împotriva ta se va întoarce. Vreau să vă spun că Mirela Vaida este foarte mincinoasă. Nu o s-o uit pe Mirela Vaida. O să ajungă paralizată. O să ajungă să nu mai știe ce e cu ea. Mirela Vaida o să fie chinuită. Să-i dea în cap lumea! Să moară Mirela Vaida”, a continuat Lămâia Stănescu Facebook.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, imagine de colecție! Cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 6 ani

Mirela Vaida a făcut furori cu apariția din ultima ediție a emisiunii pe care o prezintă! Ținuta pe care a purtat-o, apreciată de telespectatori

Mirela Vaida, înlocuită în emisiune! Cine i-a luat locul luni?: „Mă bucur să vă revăd”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies