Vedete

Larisa de la „Bravo, ai stil” a fugit în vacanţă cu iubitul fotbalist!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Larisa de la „Bravo, ai stil” a fugit în vacanţă cu iubitul fotbalist! icon photo
 
Larisa Udilă, frumoasa concurentă de la „Bravo, ai stil” trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade al evieţii sale. Ftomodelul este într-o relaţie cu Alexandru Ogică, un fotbalist de la CSA Steaua şi lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei. După cinci ani de relaţie, el a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel superb, iar ea a acceptat numaidecât. Alături de ei au fost persoanele dragi care au aplaudat în timp ce ea era compleşită de emoţii. 
 
Larisa Udilă şi iubitul ei au plecat în vacanţă înainte de nuntă tocmai în Statele Unite ale Americii, acolo unde au petrecut şi Revelionul. 
 
Larisa de la „Bravo, ai stil” a fugit în vacanţă cu iubitul fotbalist!
 
„Îţi mulţumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. M-ai făcut în ultimii ani să te iubesc, cum nu credeam că voi iubi vreodată. Mi-ai făcut şi multe zile fripte, ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viaţa mea alături de tine în cel mai frumos mod.
 
Nu există alinare mai mare decât dragostea sinceră. Anul ăsta, viaţa m-a pus la încercare grav şi nimeni nu ar fi putut să mă susţină mai tare decât tine! Nu ştiu ce va fi, dar ştiu ce vreau să fie, vreau să avem şapte copii, sănătate şi multă dragoste. Atât! Dacă am reuşit să fac un pas pentru visul meu, am reuşit cu ajutorul susţinerii tale. Sunt datoare faţă de tine să te susţin toată viaţa şi asta voi face! Te iubesc şi nimeni nu ne poate învinge împreună!”, a scris Larisa Udilă pe pagina ei după ce a fost cerută în căsătorie. 
 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune