Larisa de la Exatlon, mesajul care a primit mii de like-uri: "Așteptăm un băiețel!"

Larisa Vasile, fosta concurentă de la Exatlon sezonul 1, a postat o fotografie superbă cu mama și sora ei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Fosta Faimoasă de la Exatlon le-a arătat fanilor o fotografie de familie. Larisa s-a pozat cu mama și sora ei însărcinată.

 

fara descriere

Larisa Vasile a scris în dreptul fotografiei: "Mama și sora mea. Le iubesc. Și băiețelul pe care îl așteptăm". Sora fostei concurente de la Exatlon România sezonul 1 este însărcinată și va avea un băiețel pe care toată familia îl așteaptă cu brațele deschise și multă nerăbdare.

Larisa Vasile, fosta concurenta de la Exatlon, in lacrimi! “Vei fi vesnic in sufletul si inima mea”

fara descriere

Larisa Vasile a ajuns la Exatlon primul sezon, dupa o perioada extrem de grea: moartea tatalui sau. Acum, s-a implinit un an de la moartea tatalui Larisei Vasile, iar fosta concurenta de la Exatlon, a postat un mesaj trist.

 

“1 an...1 an de cand nu mai esti printre noi (fizic), 1 an de cand nu te mai pot vedea, nu te mai pot auzi, nu imi mai poti raspunde... dar... vei fi vesnic in sufletul si inima mea, in gandul meu si stiu ca de acolo de sus vei avea grija de noi. Imi este foarte dor de tine si imi lipsesti enorm. Dumnezeu sa te ierte si sa fie cu tine tati”, este mesajul Larisei Vasile.

 

In competitia Exatlon, Larisa a povestit ca a fost extrem de apropiata de tatal sau, iar moartea acestuia, cu doar cateva luni inainte ca ea sa intre in competitie, a daramat-o. De altfel, Larisa a marurisit ca s-a inscris la Exatlon in amintirea tatalui sau si ca in toata perioada petrecuta in Republica Dominicana a simtit ca acesta se afla alaturi de ea, ca un inger pazitor. In plus, tanara luase cu ea in competitia Exatlon si tricoul preferat al tatalui sau, cu care a fost vazuta deseori acolo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate