Larisa de la Puterea Dragostei, declarații exclusive despre divorț! "M-a înșelat, am primit fotografii"

Larisa de la Puterea Dragostei a fost invitată astăzi la Teo Show. Concurenta care spune că este deocamdată doar prietenă foarte bună cu Adrian a povestit cum a ajuns să se mărite la 19 ani și cum, după divorț, a făcut videochat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Larisa a stat de vorbă cu Teo și a făcut dezvăluiri.

"Nu mai judec, încerc să cunosc omul. La concluzia asta am ajuns după experiențele din viața mea.

Am crescut fără părinții mei, ei au plecat. Am căutat protecție. M-am înșelat. Am căutat fericirea în exterior, nu în mine. Părinții mei s-au opus, eu nu am ascultat pe nimeni. După 4 ani de relație și 6 luni de căsnicie, am divorțat. M-am înșelat. Peste asta eu nu pot să trec. Am primit fotografii. Era în Italia, pe mine încerca să mă țină în casă. Am știut că eu nu mai pot continua în acea relație. A fost atașament, nu iubire. El credea că mă iubește. Dacă iubești, nu rănești", a spus Larisa la Teo Show.

Citeste si: Surpriză uriașă! Adrian s-a întors în casa "Puterea Dragostei"! Ce reacție au avut concurenții

fara descriere

Larisa de la Puterea Dragostei s-a măritat la 19 ani. 6 luni mai târziu, a divorțat

Larisa Bulgariu a fost amenințată de fostul soț. A plecat apoi din Suceava și a venit la București cu doar câțiva lei în buzunar.

"M-a amenințat cu o armă. Era și sora mea în casă. L-am sunat și pe tata. A crezut că mă va intimida. Pe mine Dzeu m-a întărit mult, am realizat că nu sunt singură. Oricât de greu mi-ar fi fost. Și mi-a fost foarte greu. Am căzut într-o mică depresie, am suferit mult. Am stat o săptămână în spital. El m-a învățat pe mine ceva ce m-a ajutat pe viitor", a precizat Larisa Bulgariu de la Puterea Dragostei.

Adrian a intrat azi din nou în casa Puterea dragostei.

"Îi duc dorul! Mi-e dor de el! Sincer. Noi discutam foarte mult. Și acum vorbim mult. Are o energie bună, e un om foarte bun. Mi-e dor de el. Nu i-am ascuns nimic niciodată!

Citeste si: Panică într-un restaurant cunoscut! Un individ a intrat și a dat drumul unui șobolan! Ce a urmat întrece orice imaginație

Citeste si: Caz socant: A fost in coma timp de 4 zile si cand s-a trezit a aflat ca a nascut!

Citeste si: Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre nunta cu Virgil Șteblea! A vorbit despre rochia de mireasă

fara descriere

El a plecat ca să mă pot duce acolo și eu. Noi suntem într-o relație de prietenie. Suntem un posibil cuplu, nu am negat asta. Lumea spune că nu ne asumăm relația. Noi am fi făcut-o dacă am fi avut o relație! Vreau să reintru și eu în casă. Aștept să mă reîntorc în casă. Nu îmi doresc să cunosc pe nimeni altcineva. Vreau să-l cunosc pe el mult mai bine!", a mai spus Larisa.

Blondina Larisa vrea să întemeieze o familie. "Îmi doresc familie, copii. Îmi doresc!"

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate