Larisa de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de durere! ”Mi-a murit în brațe”

Larisa, senzuala blondină care spune că formează un cuplu cu Adrian, concurent în casa ”Puterea Dragostei” trece prin momente extrem de dificile după ce, zilele trecute, a avut parte de un adevărat șoc emoțional.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Larisa de la ”Puterea Dragostei” suferă, în aceste momente așa cum nu a mai făcyut-o vreodată, blondina pierzându-și, acum câteva zile, una dintre cele mai iubite rude de-ale sale.

Citeste si: Bombă! Avem mesajele pe care Jador nu le-a arătat până acum! Uite ce i-a scris Larisa cântăreţului! "Poate se leagă ceva!" FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Dacă aude ce vrea Larisa de la el, Adrian fuge de la ”Puterea Dragostei”! ”Îl aștept ca să...”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față în relația cu Adrian: ”Acum o pot spune clar: Suntem împreună” EXCLUSIV

”A murit bunicul meu... Era omul în care averam cea mai mare încredere din lume. El simțea la fel pentru mine... Era bolnav de mai multă vreme și m-a rugat, zilele trecute, să mai trec o dată pe la el, să mă vadă. M-am dus și am stat puțin cu el...”, ne-a spus, plângând de durere, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Au vorbit, povestește ea, așa cum au putut, mai ales că bătrânul nu se mai simțea deloc bine. ”I-am povestit și despre Adrian, i-am povestit de viața mea, mi-a spus că i-ar fi plăcut să îl cunoască pe Adrian. Apoi, spre durerea mea, mi-a murit în brațe”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa.

Mai mult decât atât, povestește Larisa de la ”Puterea Dragostei”, durerea a fost cu atât mai mare cu cât nu îl mai vizitase de mulștă vreme pe bunicul ei și a ajuns prea târziu pentru a se bucura, cu adevărat, de compania bărbatului în care a avut încredere atât de multă. ”Știam că e bolnav, dar, cum am fost tot timpul ocupată, am tot amânat momentulș. Aș fi vrut să petrec mai mult timp cu el, să vorbim mai mult, dar nu a fost să fie”, ne-a mai spus, suspinând îndurerată, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Adrian și Larisa de la ”Puterea Dragostei” își fac declarații de dragoste

Adrian și-a recunoscut, de curând, sentimentele pentru blondină. ”O aștept pe Larisa în casa ”Puterea Dragostei”. Îmi este extrem de dor de ea și de toate conversațiile pe care le aveam față în față. Eu fac tot posibilul ca Larisa sa se întoarcă în casa și pun pe toată lumea să o voteze. Nu am cu cine discuta aici, vreau sa port discuții inteligente. Și, da! Vreau sa formez un cuplu cu ea. Vreau să o iubesc foarte mult pe femeia asta. Votați Larisa!”, ne-a spus, în exclusivitate, Adrian de la ”Puterea Dragostei”. ”Îl vreau lângă mine, de aceea tot sper că mă voi întoarce acolo. Din  ceea ce văd, el se chinuiește să iasă din casă, să se întoarcă la mine. Dar, oricum ar fi, noi vom avea răbdare și vom vedea în ce se va transforma relația pe care o avem”, ne-a mai spus, în exclusivitatre, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar acum, pare-se, Adrian a trecut testele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate