Larisa de la ”Puterea Dragostei” spune lucrurilor pe nume când vine vorba de Bogdan Mocanu! De ce l-a sedus iar apoi l-a abandonat

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, concurenta care, de curând, a decis să iasă din emisiune, a acceptat să facă o serie de dezvăluiri excepționale despre concurenții care au rămas în show-ul moderat de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai mult decât atât, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a decis să spună lucruri pe care nimeni nu le-ar fi putut bănui, ea dezvăluind și adevăratele motive pentru care între focoasa șatenă și popularul Bogdan Mocanu nu s-a legat o relație.

 

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” atac dur la Bianca! ”Livian a fost un colac de salvare”

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Cosmin și-au spus ”Adio” din cauza lui Culiță Sterp? EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Culiță Sterp! A recunoscut totul: ”Voiam să fie ceva mai mult” EXCLUSIV

”Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el. De aceea l-am și sărutat, la un moment dat”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, între ei nu s-a legat relația la care, probabil, câștigătorul primului sezon al ”Puterea Dragostei” și-ar fi dorit.

fara descriere

”NU sunt foarte multe de spus... dar am simțit că nu este bărbatul potrivit pentru mine. Adică este un tip sufletist, un băiat extraordinar, am devenit amici, dar nu e fix ceea ce aveam eu nevoie”, a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mjult, decând Bogdan Mocanu are o relație, deși Larisa și concurentul emisiunii păstrau legătura, cei doi nu au mai apucat să vorbească. ”De când este cu domnișoara aceea, nu am mai vorbit. Noi comunicam prin mesaje, dar, de ceva vreme, nu am mai vorbit. Oricum eu sper să fie o fată potrivită pentru el, că merită, mai ales că e cam ghinionist în dragoste”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Larisa de la Puterea Dragostei, relație cu Adrian Alexandrov și Culiță Sterp

 

Deși susține că sunt doar amici, Larisa de la ”Puterea Dragostei” pare că regretă decizia de a nu îl fi ”îmbrobodit” pe Culiță Sterp. ”Nu pot să zic, e un băiat foarte frumos, dar dacă nu iese... Mi-e frică oarecum. Dar, sincer, eu m-am gândit că ar putea fi ceva între noi doi. Îmi și doream la un moment dată să fie ceva între noi doi. Mă uitam foarte mult, îl testam, vedeam ce planuri are de viitor. Doar că el acum a scăpat (după divorțul dificil de Carmen de la Sălciua, n. red.) ca și câinele din lanț și vrea să eexperimenteze tot. Și mă gândeam că dacă intru într-o relație cu el mă face să sufăr și... ”, își motivează, nu foarte convingătoare, alegerea.

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate