Larisa de la ”Puterea Dragostei”, vacanță de vis alături de Adrian! Blondina și-a făcut de cap, în Grecia, într-o adevărată lună de miere

După ce, timp de câteva luni, s-au ținut departe de atenția celor din jur, preferând se concentreze asupra activităților lor, Larisa de la ”Puterea Dragostei” și Adrian, iubitul ei, au decis să se relaxeze puțin, motiv pentru care au plecat într-o vacanță, în Grecia.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

”Ne înțelegem foarte bine, totul este bine între noi. Ne-am simțit minunat în Grecia, recunosc”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea dragostei”, atac la baionetă la adresa Biancăi, pentru Livian! ”Dacă vreau ceva, cu adevărat, mereu obțin”

Citeste si: Cea mai ”fierbinte” ieșire din piscină din istoria ”Puterea Dragostei”! Larisa a făcut show, într-un costum de baie și așa prea mic VIDEO EXCLUSIV

Larisa de la ”Puterea Dragostei” și Adrian au profitat la maximum de vremea bună de acolo și, normal, pe lângă lungile plimbări la malul mării, seara, și plaja făcută de-a lungul zilei, au profitat de momentele petrecute în doi pentru a se cunoaște mai bine. ”Ne cunoaștem din ce în ce mai bine, iar relația noastră e din ce în ce mai așezată, e așa cum trebuie să fie. Am vizitat bisericile și mănăstirile de prin grecia, ne-am bucurat de soare și ne-am relaxat. Adrian s-a angajat, eu scriu la cartea mea, ne susținem reciproc. Normal, am discutat și de planurile de viitor pe care le avem împreună, mai ales că acum suntem în căutarea unei case noi, o casă în care să ne stabilim, ca o familie”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

fara descriere

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

Decizia Larisei de a relua activitatea în fața camerelor de videochat a fost luată după ce a discutat cu Adrian, iubitul ei pe care l-a cunoscut în emisiunea fenomen de la Kanal D. ”Adrian știe, am discutat cu el despre asta și nu a avut nimic împotrivă. Nu are de ce să fie gelos, știe exact ce fac eu, cum și în ce fel prestez în fața camerelor de luat vederi. El mă susține, întotdeauna a făcut-o, este și normal să fie așa, suntem un cuplu care are planuri serioase de viitor”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate