Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația cu Culiță Sterp! A spus totul despre ei doi și reneagă prietenia cu Carmen de la Sălciua

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a ajuns extrem de apropiată de Culiță Sterp, fostul soț a lui Carmen de la Salciua, în ciuda faptului că, de-a lungul ultimelor luni, ea se afișa mai ales în prezența cântăreței care a divorțat cu scandal de el.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Despre relația dintre Larisa de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp s-a tot vorbit, cu atât mai mult cu cât artistul și focoasa concurentîă din cel de-al doilea sezon al emisiunii moderate de Andreea mantea s-au afișat împreună în ipostaze cât se poate de... apropiate.

 

Cu toate acestea, Larisa de la ”Puterea Dragostei” susține că între ei este doar o dragoste... platonică. ”Suntem prieteni foarte buni, atât el cât și frății lui îmi sunt oameni foarte dragi și mă bucur că i-am cunoscut... Pe Culiță l-am întâlnit la începutul anului la o petrecere împreuna cu sora lui, nu s-a pus niciodată problema să fie ceva între noi pentru ca știu că el nu este pregătit pentru o relație serioasă acum. Da, este adevărat că am cunoscut-o pe fosta lui soție înainte, dar nu pot spune ca am avut o prietenie cu ea, ne-am întâlnit in compania prietenilor pe care îi aveam în comun. În acest timp, nu îl cunoșteam pe Culiță decât din unele conversații pe care le auzeam, dar foarte vag, pentru că fosta lui era deja la începutul unei noi relații, asta probabil a fost și motivul pentru care am lăsat loc de prietenie între mine și Culiță! Suntem doi oameni liberi, drept dovada se vede și din video urile care au apărut, nu avem nici un motiv sa ne ascundem atât timp cât știm ca toate lucrurile au o limită", a spus Larisa Judele despre Culiță Sterp amicilor ei.

fara descriere

Mai mult decât atât, susține sursa noastră, deși între ei nu este nimic, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este susținută din greu de familia Sterp, aceștia postând deja mesaje de susținere pe rețelele de socializare.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov

Larisa Judele este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov.

fara descriere

Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate