Vedete

Larisa, eliminata de la Exatlon! Vladimir Draghia a trecut cu bine de votul telespectatorilor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Larisa, eliminata de la Exatlon! Vladimir Draghia a trecut cu bine de votul telespectatoriloricon photo

Larisa a fost eliminata de la Exatlon. Dupa un joc de Arena greu si multe tensiuni in echipa care acum mai numara doar 2 membri, ultima fata din echipa Faimosilor se pregateste sa vina acasa.

Decizia a fost luata de public, de catre telespectatori. Cei de acasa au fost nevoiti sa aleaga intre Larisa si Vladimir Draghia.

"Ma bucur ca a ramas Vlad si nu stiu daca ar trebui sa zic dar ei tot vorbeau intre ei ca eu o sa raman pana in final, doar pentru ca sunt fata. Ma bucur ca s-a intamplat asa si nu au avut dreptate. Ma bucur ca a ramas Vlad, merita sa ramana pana in finala. Eu, acum ca am ajuns aici, dupa ce am discutat, chiar cred ca asta a fost scopul, ca eu sa trec peste decesul tatalui meu si sa fac un prim pas pentru a ma schimba.", a spus Larisa.

 

Concurenta a fost impacata cu decizia publicului si abia asteapta sa se intoarca acum acasa, sa isi vada familia.

"Eu am spus de la inceput ca am venit pentru a ma schimba pe mine si pentru a trece peste decesul tatalui meu. Cred ca m-am schimbat.

Ma asteptam sa stau o saptaman, doua, maxim o luna. Cand am auzit ca am fost aleasa nu ma asteptam, eram fericita si ma gandeam ca oricat voi sta eu sunt foarte fericita de a face acest pas, primul pas pentru a ma schimba. M-a ajutat foarte mult ce s-a intamplat aici, daca as fi stat acasa nu cred ca as fi trecut peste ce s-a intamplat. Nu ma asteptam nici sa raman ultima fata din echipa.", spunea Larisa, inainte sa afle votul.
 

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune