Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, ”înțepături” serioase pentru rivala ei din emisiune, Ella! Subiectul? Concurentul Cătălin

În plin scandal între Ella și Cătălin în casa ”Puterea Dragostei”, după ce au apărut acuzații că el ar fi fost violent față de concurentă, Larisa Judele, fostă concurentă în emisiunea moderată de Andreea Mantea, nu a scăpat ocazia să își înțepe rivala.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, după ce fanii emisiunii au întrebat-o pe Instagram pe Larisa de la ”Puterea Dragostei” ce părerea are despre relația dintre Cătălin și Ella, șatena s-a situat, surprinzător, de partea bărbatului.

Citeste si: Loredana Groza s-a dezlănțuit la bară. Video WOW! Artista, în război cu Google. Oare fanii ce părere au?

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama ei oarbă! ”E grav și nu știu ce să fac, este unica persoană pe care o am pe lume”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV

De curând, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a avut ”grijă” să o atace pe Ella, bruneta cu care, timp de luni bune, s-a tot contrat din cauza lui Culiță Sterp. Mai mult, cum Ella l-a acuzat pe Cătălin că ar fi fost violent cu ea în timpul emisiunii ”Putrerea Dragostei”, Larisa Judele i-a găsit acestuia și o scuză pentru gesturile de care este

bănuit că le-ar fi făcut.

”Pe Cătălin nu îl cunosc. Nu iau apărarea nimănui, dar mi se pare că spune lucrurilor pe nume și asta deranjează. Mai ales când acolo râde ciob de oală spartă”, a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Și pentru că a fost prea subtilă, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a mai făcut o serie de precizări.

Nu vreau să îmi dau cu părerea despre nimeni, mai ales despre Ella pentru că părerea mea despre ea o știți și o susțin până la capăt. Nu este frumos să faci gesturi de violență în fața unei femei însă acolo sunt nervii întinși la maximum, iar provocările ei (Ellei, n. red.) cu tentă de ”vedetă” scot ce e mai rău din om”, a mai spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

Culiță Sterp și Ella de la ”Puterea Dragostei” au fost acasă la Larisa Judele, pentru o noapte! A ieșit scandal uriaș

După ce Iancu Sterp a sugerat că relațiile intime dintre Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp au fost suficient de dese și de... perverse, șatena a decis să dea cărțile pe față în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu acesta. Și, înainte de asta, a decis să facă pace cu Ella de la ”Puterea Dragostei”, reușind să afle că, de fapt, și bruneta ar fi fost manipulată de Culiță Sterp pentru a le pune să se certe pentru el. ”Poate se aștepta toată lumea să ma reîntorc în emisiune pentru a avea drept la replică, însă mi-e rușine să iau parte la asemenea discuții cu toate că am căzut oarecum în plasa jocurilor lor și am intrat, live, aducând acuzații Ellei. Erau gesturi care m-au deranjat din partea ei și le susțin, însă după ce am urmărit puțin emisiunea, am luat legătura cu Ella și am rugat-o sa îmi spună dacă tot ce a confirmat ea sunt vorbe spuse de la ea sau este influențată... Pentru că erau aceleași vorbe pe care Culiță mi le spunea mie despre Ella.Undeva pute, și pute a prostie! Și, da...  mi-a trimis unele vocale care cred ca au fost copy-paste. Știu că îi place să fluiere pentru a avea toată turma în jurul lui, doar că mie nu îmi place să fac parte din turma și nici să joc după cum cânta el pentru că nu este pe placul meu. Am refuzat să cred că un băiat pe care l-am respectat face gesturi de genul, după ce a stat în casa mea chiar dacă eu nu eram prezentă. Dar așa îmi trebuie când ma împrietenesc cu oameni sub nivelul meu. Asa sunt țăranii când se ajung la tv, spun vrute și nevrute și nu mai contează că omul pe care calci te-a ajutat”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sexy Fachira, videoclip incendiar! Ce face ca să se promoveze în plină pandemie

Drama lui Marius Crăciun de la Survivor România. Familia este cea mai de preț comoară pentru Războinic

Marius Crăciun de la Survivor România, dezvăluiri despre relația sa cu Diana Belbiță: „Mă bucur că am întâlnit-o”

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies