Larisa și Adrian de la Puterea dragostei formează un cuplu fake? Cine a spus acest lucru și a uimit pe toată lumea DEZVĂLUIRI

Bogdan Iordache a vorbit la ieșirea din casa Puterea dragostei despre relația pe care Adrian o avea cu Larisa

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Larisa Bulariu și Adrian Iancu formează un cuplu solid la Puterea dragostei. În ciuda faptului că frumoasă blondă a stat multă vreme departe de iubitul său, întrucât el a rămas în casa amorului și ea nu, surprinzător, legătura cu controversatul bărbat s-a consolidat mult mai bine de la distanță.

Cu toate acestea, cum era de așteptat, povestea lor a fost de neînțeles pentru unii dintre concurenții aflați la Istanbul, mai mult, s-a ajuns chiar și la acuzații grave. Cel mai vehement s-a dovedit a fi Bogdan Iordache, care, în premieră, le-a declarat reporterilor Wowbiz.ro, că el nu a crezut multă vreme în această idilă.

Citeste si: Ultimă oră! Andreea Bălan a vrut să se afle de la ea: „Dupa o săptămână de stat in spital...”

Citeste si: Simona, mărturisire cutremurătoare la Puterea Dragostei! Tatăl ei a murit atunci când ea avea 11 ani! Ce s-a întâmplat după aceea

Citeste si: Cristina Țopescu îi ia apărarea lui Tudor Chirilă: "I-aș trage câte palme aș putea eu"

fara descriere

Larisa și Adrian au fost acuzați că fac un cuplu fals la Puterea dragostei 

De aceea, poate, Larisa și Adrian au fost acuzați că fac un cuplu fals la Puterea dragostei de către omul care i-a observat îndeaproape. "Inițial, am crezut că toată iubirea lor este una fake și i-am și spus lui în față! Așa mi s-a părut mie și acum regret, căci, în timp, mi-am dat seama că am greșit atunci când am făcut astfel de afirmații nefondate. Le cer scuze pe această cale ambilor, și îmi recunosc vina”, a spus Bogdan Iordache, care însă a ținut să specifice și ce l-a determinat să își schimbe părerea. ”Sincer vă spun, abia după o vreme, am realizat că ei chiar se iubesc. Am văzut câte ore stăteau la telefon pe video call, ce cuvinte frumoase își spuneau și am conștientizat că într-adevăr între cei doi există pasiune, dragoste... Drept dovadă, Larisa a venit până în Turcia, numai să îl vadă pe Adrian. M-a impresionat gestul ei", a conchis fostul concurent, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate