Vedete

Larisa Vasile, dezvaluiri despre noptile petrecute la “cotetul” de la Exatlon! “M-am speriat foarte tare de Oltin dimineata”

Larisa Vasile, fosta concurenta de la Exatlon, a facut noi dezvaluiri din culisele Exatlon, despre peripetiile traite in noptile de la "cotet"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Larisa Vasile, dezvaluiri despre noptile petrecute la “cotetul” de la Exatlon! “M-am speriat foarte tare de Oltin dimineata”icon photo

Larisa a fost intrebata de multi dintre admiratorii ei daca intr-adevar "Faimosii" dormeau in “cotet”. Fosta concurenta Exatlon spune nu numai ca si-a petrecut zeci de nopti pe scandurile tari ale “cotetului” dar si ca au trait acolo fel de fel de experiente.

“Acolo am dormit multe nopti. Veneau tot felul de animalute, ne “mancau” tanatarii, cel putin acum, in ultima perioada. Vlad isi punea tricoul pe fata, isi baga hartie in urechi sa nu-i mai auda bazaind. Eu stateam cu gluga pe cap, cu sacul de dormit pe mine, desi era cald.

Oltin gasise la un moment dat, o plasa pe plaja, adusa de apa. Tin minte ca m-am trezit intr-o dimineata si m-am speriat foarte tare: Oltin era cu plasa aia trasa pe fata! Cand a plecat a zis sa ne lase noua plasa, noi insa am ras si l-am refuzat. In ultimele saptamani am regretat insa ca nu am oprit-o pentru ca ne-au invadat tantarii”, a povestit Larisa Vasile, din experientele sale de la “cotetul” de la Exatlon.

 
George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune