Larisa Vasile, prietenie cu o concurentă din al doilea sezon Exatlon! S-a destrămat prietenia ei cu Diana Belbiţă? Reacţia fanilor fostei Faimoase

Larisa Vasile, ultima fată rămasă în echipa Faimoşilor, în echipa Exatlon din primul sezon, a fost una din cele mai iubite concurente.

Autor: Ana Maria Petre

În timpul competiţiei Exatlon, Larisa Vasile s-a împrietenit cu Diana Belbiţă, iar prietenia lor a continuat şi după întoarcerea din Republica Dominicană. În ultima perioadă, programul celor două nu a prea fost comun şi asta deşi Diana Belbiţă s-a mutat în Bucureşti, unde merge la antrenamente intense.

De câteva zile, Larisa Vasile se află într-o vacanţă în Italia. În zona în care locuieşte o altă fostă concurentă Exatlon, însă din cel de-al doilea sezon.

Este vorba despre Ana Simia Ţăran, o Războinică eliminată în urmă cu câteva săptămâni.

Cele două foste atlete Exatlon s-au distrat împreună şi au făcut multe poze, pe care le-au urcat pe paginile de socializare. Fanii Larisei au fost surprinşi să o vadă împreună la Ana Simia şi au întrebat-o dacă sunt prietene. Larisa Vasile le-a răspuns tuturor că este buna prietenă cu fosta concurentă din cel de-al doilea sezon Exatlon, iar imaginile chiar demonstrează acest lucru. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Belbiţă s-a transferat la cel mai tare club de lupte din Bucureşti! Uite-o pe "Prinţesa războinică" la antrenamente cu noii săi parteneri!

Diana Belbiţă a provocat un scandal uriaş după ce a criticat-o pe Cristina Nedelcu de la Exatlon! Fanii actualei concurente au ripostat imediat ”Eu zic să încetezi acest circ pe...

Diana Belbiţă, previziune neplăcută pentru Ionuţ "Jaguarul". Ce spune despre evoluţia lui ca antrenor? "Vor apărea şi înfrângerile" VIDEO EXCLUSIV

Bebeluşul Luca îi creează noi probleme lui Dani Oţil: „M-au omorât…”

Raed Arafat va fi DEMIS! Sfârșitul șefului DSU este aproape (SURSE)

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies