Lăsat liber să ucidă! Cum a acționat criminalul din Chitila, după ce soția lui a cerut ordin de protecție împotriva lui. Detaliile unui caz înfiorător

Ordinul de protecție nu a putut fi scut în calea unei cumplite crime care a șocat comunitatea din Chitila, de lângă București. O tânără de 32 de ani, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sălbăticie în propria casă de soțul violent de care avea de gând să divorțeze. Individul a pândit la poartă și când au plecat toți din casă a atacat ca o bestie. Copiii au fost singurii care au rămas martori îngroziți la scenele sângeroase. Revoltător e că aseară a fost încătușat după încă o tentativă violentă, dar polițiștii l-au lăsat liber.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere


In articol:

Biata femeie a crezut că se rupe cerul peste ea când și-a văzut fiica într-o baltă de sânge. Victima, mamă a doi copii, de 3, respectiv 5 ani, n-a avut nicio șansă să scape din mâinile individului care o teroriza de când se știu.

Irina a tot îndurat, doar că bătăile deveniseră și mai crunte. La sfârșitul anului trecut a tăiat răul din rădăcini: s-a separat de bărbat. Asta după un episod terifiant, povestește mama femeii.

După acele violențe, Irina a băgat divorț. Ba chiar obținuse și un ordin de protecție. Ferocele asasin - poreclit în Chitila, Robert Austriacu', nu ar fi trebuit să se apropie nici de ea, nici de copii. Nu a dat doi bani pe avertismente și aseară a trecut la atac.

Irina a încercat să scape de o posibilă bătaie cu fuga. El s-a dus după ea, pe stradă. Polițiștii l-au prins la un metru de femeie: l-au încătușat, l-au dus la secție pentru ca mai târziu să-l lase liber, să omoare.

Citeste si: Cutremurător! Ultimul mesaj al criminalului din Chitila, înainte de a-și ucide soția: „Las-o, că nu mai are mult”

fara descriere

Dimineața a așteptat ca fratele victimei să plece de acasă și a dat buzna peste ea în casă cu un cuțit. Ce a urmat e cumplit.

La groaznicul asasinat au fost martori copiii, care erau în altă cameră, dar au auzit țipetele disperate ale mamei.

După ce a lăsat-o fără suflare, individul a încercat și el să-și ia viața!

Culmea e că tot satul știa ce coșmar trăia Irina. Inclusiv autoritățile. Tocmai de aceea, atât poliția cât și asistența sociale ar fi trebuit să acționeze rapid.

fara descriere

Lăsat liber să ucidă. Cum a acționat criminalul din Chitila

Femeia urma să fie internată într-un centru de protecție a victimelor violenței domestice, doar că până să rezolve cu atâtea hârtii câte i s-au cerut a sfârșit ucisă.

E anchetă și în Poliție. Se verifică dacă agenții care l-au arestat aseară și i-au dat drumul în libertate au procedat sau nu legal.

Între timp, individul a primit îngrijiri medicale, abia apoi a putut fi audiat. Din sediul poliției a fost scos cu răni la mâini, dar încătușat și dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: El este Robert, criminalul din Chitila care şi-a ucis cu sălbăticie soţia! Bărbatul avea ordinul de restricție

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate