Vedete

Laura Lavric, mesaj dupa ce a blestemat-o pe Simona Gherghe! Artista nu se lasa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Laura Lavric, mesaj dupa ce a blestemat-o pe Simona Gherghe! Artista nu se lasa
 
Laura Lavric nu are de gand sa renunte la procesul intentat surorii sale, Ecaterina, cel de la care a pornit scandalul cu Simona Gherghe. In cursul zilei de luni, vedeta a anuntat ca asteapta rezultatul procesului deschis Ecaterinei si din acest motiv nu mai doreste sa intre in direct sa discute despre acest subiect.
 
In urma cu putin timp, Laura Lavric a blestemat-o pe Simona Gherghe si spune ca nu o va ierta niciodata pentru ce i-a facut. 
 
"Simona, sunt supărată pe tine. Te felicit pentru că ai devenit mamă, ştiu că ţi-ai dorit foarte mult, dar te întreb un lucru. M-ai cunoscut, ştii cine sunt, sunt moldoveancă de-a ta. Nu mi-ai respectat 50 de ani de carieră, de cântec, ai cântat pe CD şi cântecele mele, drept pentru care m-ai bucurat, dar să ţii o invitată şi să-şi batjocorească mama şi să-mi aducă asemenea cuvinte jignitoare, numai ca tu să faci rating, e frumos Simona? 
 
 
Dacă o să vină copilul tău să te batjocorească pe tine oare crezi că ai să te simţi bine? Oare crezi că Dumnezeu o să primească asemenea fapte? Tu eşti fată deşteaptă, şi poţi să faci rating şi cu lucruri frumoase, nu cu calomnii şi nenorociri. Şi te mai întreb, în emisiunea aia, că ai ţinut-o pe soră-mea 4 zile, nu aveam dreptul la replică ? E frumos? Să ştii că sunt supărată pe tine, foarte tare. Şi n-o să-mi treacă niciodată. Niciodată! 
 
Ai făcut un lucru rău. Nu vreau să te blestem, dar să dea Dumnezeu să ai şi tu bucuria pe care mi-ai făcut-o tu mie. Să ai aşa bucurie cum mi-ai făcut mie", a fost mesahul Laura Lavric pentru Simona Gherghe.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune