Vedete

Laura Lavric, mesaj dupa ce a blestemat-o pe Simona Gherghe! Artista nu se lasa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Laura Lavric, mesaj dupa ce a blestemat-o pe Simona Gherghe! Artista nu se lasa
 
Laura Lavric nu are de gand sa renunte la procesul intentat surorii sale, Ecaterina, cel de la care a pornit scandalul cu Simona Gherghe. In cursul zilei de luni, vedeta a anuntat ca asteapta rezultatul procesului deschis Ecaterinei si din acest motiv nu mai doreste sa intre in direct sa discute despre acest subiect.
 
In urma cu putin timp, Laura Lavric a blestemat-o pe Simona Gherghe si spune ca nu o va ierta niciodata pentru ce i-a facut. 
 
"Simona, sunt supărată pe tine. Te felicit pentru că ai devenit mamă, ştiu că ţi-ai dorit foarte mult, dar te întreb un lucru. M-ai cunoscut, ştii cine sunt, sunt moldoveancă de-a ta. Nu mi-ai respectat 50 de ani de carieră, de cântec, ai cântat pe CD şi cântecele mele, drept pentru care m-ai bucurat, dar să ţii o invitată şi să-şi batjocorească mama şi să-mi aducă asemenea cuvinte jignitoare, numai ca tu să faci rating, e frumos Simona? 
 
 
Dacă o să vină copilul tău să te batjocorească pe tine oare crezi că ai să te simţi bine? Oare crezi că Dumnezeu o să primească asemenea fapte? Tu eşti fată deşteaptă, şi poţi să faci rating şi cu lucruri frumoase, nu cu calomnii şi nenorociri. Şi te mai întreb, în emisiunea aia, că ai ţinut-o pe soră-mea 4 zile, nu aveam dreptul la replică ? E frumos? Să ştii că sunt supărată pe tine, foarte tare. Şi n-o să-mi treacă niciodată. Niciodată! 
 
Ai făcut un lucru rău. Nu vreau să te blestem, dar să dea Dumnezeu să ai şi tu bucuria pe care mi-ai făcut-o tu mie. Să ai aşa bucurie cum mi-ai făcut mie", a fost mesahul Laura Lavric pentru Simona Gherghe.
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune