Laura Zapata şi-a schimbat look-ul în România! Avem imagini exclusive! Vezi cum a fost primită vedeta, ajunsă în secret în ţară! VIDEO!

Laura Zapata şi-a schimbat look-ul în România! Avem imagini exclusive!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Marea actriţă mexicană Laura Zapata a ajuns, în secret, în România, în urmă cu patru zile. Doamna telenovelelor care au cucerit întregul mapamond a venit pentru a treia oară în ţara noastră, la invitaţia cântăreţului Radhu, cel care a adus-o pe vedetă pe plaiurile mioritice şi în urmă cu doi ani, de două ori.

Sora celebrei Thalia s-a îndrăgostit de tradiţiile româneşti, de ospitalitatea românilor şi spune că de fiecare dată o impresionează modul în care este primită aici.

Citeste si: Radhu, românul care a cucerit America Latină, colaborare cu Rafaga! Ascultă "Chico Latino”

fara descriere

Laura Zapata nu se aştepta să fie atât de cunoscută într-o ţară aflată la mii de kilometri de a ei şi a mărturisit că nu este ultima vizită în spaţiul carpato-danubiano-pontic.

fara descriere

Actriţa celebră pentru rolurile negative din seriale precum „Esmeralda”, „La usurpadora”, „Rosalinda”, „Maria Mercedes” sau „La Intrusa” a fost aşteptată cu flori la aeroport de prietenul şi colaboratorul ei, Radhu, singurul interpret român de cumbia.

Laura Zapata şi-a schimbat look-ul în România! Adrian Perjovschi a vopsit-o şi a coafat-o de nota 10!

Tânărul a avut grijă să îi facă marii artiste un program interesant, înţesat cu obiective turistice importante, restaurante renumite pentru delicatesele lor, dar şi cu sesiuni de răsfăţ feminin la câteva saloane de înfrumuseţare.

Citeste si: Radhu, romanul care face furori in Mexic, a lansat “Bolero”! Asculta aici piesa vivace, de vara.

fara descriere

Laura a auzit doar cuvinte de laudă la adresa hairstylist-ului Adrian Perjovschi, favoritul Adelinei Pestriţu, aşa că s-a lăsat cu încredere pe mâinile lui pentru o schimbare de look. Iar rezultatul este absolut superb, după cum puteţi observa şi în imagini.

După câteva ore petrecute la salon, Laura şi Radhu au luat cina la un local italienesc celebru, unde s-au delectat cu fructe de mare, cu paste, dar şi cu deserturi care-ţi lasă gura apă. Bineînţeles că, după masă, un pahar de "vino bianco" a fost binevenit, mai ales că vremea de afară era prietenoasă.

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate