Vedete

Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni, după o perioadă de coşmar! Lui Reghe i-au murit tatăl şi soacra şi a fost dat afară de la arabi!

E clar că Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni, în care dramele nu l-au ocolit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni, după o perioadă de coşmar! Lui Reghe i-au murit tatăl şi soacra şi a fost dat afară de la arabi!icon photo

O fotografie arată că Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. Antrenorul s-a pozat alături de soţia sa, Anamaria Prodan, putându-se observa că părul şi barba sunt grizonante, nuanţa predominantă fiind argintiul. (citeşte cum l-au desfiinţat arabii pe Reghe)

Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. Soţul Anamariei Prodan are doar 43 de ani

Reghe are doar 43 de ani, dar necazurile din ultima perioadă l-au făcut să încărunţească prematur. În primăvară, el şi-a pierdut tatăl, pe Harry, apoi s-a stins soacra sa, Ionela Prodan, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni, după o perioadă de coşmar! Lui Reghe i-au murit tatăl şi soacra şi a fost dat afară de la arabi!

Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. A fost concediat acum o săptămână

Astfel, Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. Mai mult, nici în viaţa profesională lucrurile nu merg bine. Acum o săptămână, Reghe a fost dat afară de la clubul Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, din cauza rezultatelor modeste ale echipei.

 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune