Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni, după o perioadă de coşmar! Lui Reghe i-au murit tatăl şi soacra şi a fost dat afară de la arabi!

E clar că Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni, în care dramele nu l-au ocolit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

O fotografie arată că Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. Antrenorul s-a pozat alături de soţia sa, Anamaria Prodan, putându-se observa că părul şi barba sunt grizonante, nuanţa predominantă fiind argintiul. (citeşte cum l-au desfiinţat arabii pe Reghe )

Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni.
Soţul Anamariei Prodan are doar 43 de ani

Reghe are doar 43 de ani, dar necazurile din ultima perioadă l-au făcut să încărunţească prematur. În primăvară, el şi-a pierdut tatăl, pe Harry, apoi s-a stins soacra sa, Ionela Prodan, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. A fost concediat acum o săptămână

Astfel, Laurenţiu Reghecampf a albit în câteva luni. Mai mult, nici în viaţa profesională lucrurile nu merg bine. Acum o săptămână, Reghe a fost dat afară de la clubul Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, din cauza rezultatelor modeste ale echipei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri! Vezi câţi bani a primit soţul Anamariei Prodan de la arabii care l-au dat afară!

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-a scris ca urmează divorţul! A vrut ca toţi să afle adevărul chiar de la ea

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies