Laurentiu Reghecampf are cearta in casa cu Anamaria Prodan! Care este principalul subiect

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au o relatie stabila de mai multi ani, insa, din spusele antrenorului, se pare care ca intre cei doi mai apar si divergente uneori.

Autor: M. B.
 
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au o relatie stabila de mai bine de 10 ani. Ce doi s-au casatorit in Las Vegas in iunie 2008 si au impreuna un copil caruia ii spun "Bebeto", acesta fiind mezinul familiei. Reghe mai are un fiu dintr-o casatorie anterioara, iar Anamaria are doua fiice, Rebecca si Sarah.
 
Antrenorul a marturisit pentru GSP ca sotia lui nu ii influenteaza deciziile atunci cand vine vorba despre transferul unor jucatori.
Ba mai mult, cei doi se cearta uneori pe subiecte de acest gen.
 
„Familia mea va fi bine când eu sunt bine ca antrenor. Deci n-am cum să aleg aşa. Eu gândesc profesional şi nu mă interesează că un fotbalist este sau nu jucătorul Anei. Noi n-avem subiecte de genul ăsta în casă, ba mai mult, ne certăm pe subiectele astea. Eu de multe ori nu-i dau dreptate Anei şi niciodată nu o să mă influneţeze în rău, ci doar în bine! Noi din punctul ăsta de vedere suntem foarte uniţi şi avem nişte reguli foarte stricte”, a povestit Reghecampf. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies