Laurette, 1 Mai cu petrecere... de vis! "Mi-am făcut de cap, ce să zic?"

Laurette, modelul de ciocolată care a impresionat cu formele ei lumea showbiz-ului românesc, nu s-a lăsat descurajată de restricțiile impuse de autorități și a petrecut de 1 Mai așa cum și-ar fi putut dori... oricine.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Laurette este una dintre vedetele de la noi care, de-a lungul timpului, a impresionat și cu excentricitățile sale, frumoasa mulatră reușind, de fiecare dată, să iasă din situațiile dificile cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Laurette, de urgență la spital! Coșmar pentru vedetă dintr-un motiv neașteptat

Citeste si: Laurette se operează de urgență! "Am izbucnit în plâns în fața doctorului"

Citeste si: Fata lui Laurette, victima bullyingului în școală! Un coleg a lovit-o până a lăsat-o fără un dinte: "Mi-am văzut copilul plin de sânge. A fost scuipată și batjocorită"

Citeste si: Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

De această dată, cum, ani la rândul, era o prezență nelipsită prin cluburile de pe Litoral de 1 Mai, Laurette a găsit o soluție cât se poate de eficientă pentru a se distra ca ”pe vremuri”. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, de la rima oră a dimineații, Laurette s-a apucat să se aranjeze pentru petrecerea de 1 Mai. ”M-am machiat, așa cum o făceam în fiecare an, pentru un eveniment ca 1 Mai. Mi-am ales una dintre rochițele care se pretau perfect pentru un eveniment, la plajă, și, normal, așa cum fac domnișoarele, mi-am ales și o pereche de pantofi cu toc cui, unele în care să mă simt comod și să îmi pună în evidență picioarele”, ne-a spus, în exclusivitate, Laurette.

Iar după atâtea pregături, Laurette, chicotind, ne-a spus ce a urmat. ”Am mers, mi-am luat o sticlă de vin roșu, de cel mai bun soi, și, așa aranjată, am mers la petrecere. Pe terasă. Singurică... Dar ce contează, petec cum trebuie de 1 Mai, chiar dacă nu sunt la mare. Totuși, o asemenea zi nu trebuie lăsată să treacă. Mi-am sunat amicii, video, am stat de vorbă, am ciocnit un pahar cu vine, am pus muzică – nu prea tare ca să nu deranjez – și m-am simțit extraordinar. Poți să faci petreceri și de una singură, nu ai nevoie de încă 1000 de oameni în jur. Mi-am făcut de cap, ce să zic?”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Laurette, amuzându-se copios.

 

Laurette a trecut printr-un coșmar zilele trecute! A ajuns la Urgențe

 

”Îmi plac animalele și, normal, mi-a fost milă de ele. Sunt câțiva câini pe unde stau eu, așa că am decis să îi hrănesc. Nu mi-am imaginat vreodată că aș putea păți așa ceva”, ne-a spus, în exclusivitate, Laurette. Mai exact, frumoasa mulatră a decis, marți, să le ducă, așa cum obișnuia, zi de zi, ceva mâncare cățeilor maidanezi din preajma casei sale. Doar că, buna ei intenție s-a transformat într-un adevărat șoc și vizite la spital.

”Le-am dus o farfurie de mâncare. Erau doi căței care, nu ștu de ce, s-au încăierat. Iar eu am fost chiar la mijloc. ȘI, când un cățel a încercat să îl muște pe celălalt, mi-a capsat mie mâna. Am văzut stele verzi de durere, mi s-au înmuiat picioarele, recunosc. Am mers, normal, imediat la spital, mi s-a făcut vaccinul anti-rabic... Ce să fac? Acum mă simt mai bine, dar ieri m-am simțit chiar rău, nu a fost de joacă pentru mine. Rana nu e una foarte gravă, dar a fost foarte dureroasă, că mi-a prins un deget. Știu că maidanezul nu ar fi vrut să mă muște pe mine, dar s-a întâmplat. Oricum, voi avea grijă să le dau mâncare și de acum înainte”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Laurette.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Răzvan Botezatu, atac la adresa Oanei Roman după ”episodul pizza”: ”Mi-aș șterge contul...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Legatura secreta dintre Cenk si Nedim

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies