Laurette, festival senzual în parc, de față cu fiica ei! Imagini BOMBĂ

Laurette nu se dezminte și reușește să transforme o simplă plimbare în parc, alături de fiica ei, într-un motiv serios de ședință foto, cu atât mai mult cu cât a găsit, acolo, cadrele ideale.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

O după-amiază însorită și o plimbare în parc alături de fetița ei au fost transformate de Laurette într-un adevărat festival senzual, ”modelul de ciocolată” pozând în ipostaze cât se poate de fierbinți.

Citeste si: Laurette, surpriză pentru fanii ei! Și-a arătat decolteul, iar imaginile sunt WOW

Citeste si: Laurette Atindehou, disperată! Fratele ei, David, a dispărut

Citeste si: Laurette, în stare de șoc! Nu a reușit să-i oprească hemoragia fiicei sale: „Se simte rău, foarte rău”

Laurette, ca orice mamă care își divinizează copilul, îi face toate poftele micuței Serena, fiica ei. Iar zilele trecute, cum micuța avea chef să profite de vremea bună de afară, cele două au mers într-un parc din bucurești. Serena și-a luat skateboard-ul și, fericită, a început să se plimbe pe aleile din parc, decisă să își consume energia, sub privirile zâmbitoare ale lui Laurette care, atentă ca micuța să nu pățească ceva, o însoțea mai peste tot. Doar că, profitând de vremea bună de afară, Laurette a abordat o ținută cât se poate de îndrăzneață. Astfel, purtând o pereche de pantaloni care se mulau provocator pe picioarele ei interminabile, Laurette a decis să ”forțeze” puțin ținuta pentru a deveni una incendiară și și-a luat pe ea o bluză, portocaliu neon, fără să mai apeleze și la ”serviciile” unui sutien. Iar bluzița, subțire din cale afară, nu lăsa imaginației prea mult de lucru, sânii bine tunați ai ”modelului de ciocolată” fiind mai vizibili decât de obicei. Înplus, cum era o zi cu vânt, unul probabil rece, totul devenea mult mai... evident, iar efectul a fost unul de senzație.

fara descriere

Pasionată de fotografii, în momentul în care Serena a obosit să se dea pe skateboard, Laurette i-a luat jucăria micuței pentru o ședință foto inedită, iar rezultatele, postate pe contul ei de socializare, au fost, cu siguranță, pe placul fanilor ei bărbați...

 

Laurette, nuntă surprinzătoare, la Penitenciarul Jilava, divorţ cu scandal, la Tribunal

Laurette şi Ciprian Nistor au oficiat cununia civilă la Penitenciarul Jilava, deoarece Ciprian Nistor este condamnat la inchisoare pentru fraudă. După această căsătorie neaşteptată, au început să apară şi problemele, astfel că Ciprian Nistor a decis să se despartă de Laurette. A depus în luna decembrie a anului trecut actele de divorţ şi a motivat separarea oficială spunând că soţia sa l-a înşelat. Cu toate acestea, pare-se, divortul i-a priit lui Laurette, iar acum îşi permite să se răsfeţe în magazine scumpe.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate