Vedete

Lavinia, noua concurentă de la Puterea Dragostei, transformări spectaculoase! Iată cum arată si în costum de baie FOTO

Lavinia este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei și deja a atras atenția mai multor băieți din casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Lavinia este o șatenă cu părul scurt, însă tânăra reușește să se transforme, în funcție de culoarea și lungimea părului, ea fiind parcă altă persoană. Lavinia a fost în ultimii ani, blondă cu părul lung, brunetă cu breton sau blondă cu părul scurt. Iată cum arată și în costum de baie, tânăra extrem de sexy. 

Citeste si: Lavinia de la Puterea Dragostei, relație cu Liviu Vârciu? Legătura care a ieșit la iveală

Citeste si: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! Cine a făcut pozele cu cei doi? EXCLUSIV

Citeste si: ȘOCANT, ce a spus Andy despre Roxana în momentul în care a văzut-o în brațele lui Hamude! ”Îi place să fie cu toți! Nu e o surpriză”

Lavinia are 25 de ani, este din Constanța. A intrat în casa de la Puterea Dragostei spunând că îl plăcuse pe Mădălin None, dar cum acesta nu mai este în casă, acum o să-și găsească un alt…preferat.

Lavinia și Hamude vor forma un cuplu la Puterea Dragostei?

Hamude a fost unul dintre băieții din casă care a remarcat-o pe tânără și chiar a apărut dezbrăcat la întâlnirea cu ea din camera roșie. Cei doi s-au strâns și în brațe la întâlnirea respectivă. Rămâne de văzut dacă Lavinia și Hamude vor forma un cuplu.

Lavinia le-a spus băieților că se ocupă de promovarea firmei fondate de părinții ei în urmă cu 15 ani. Este vorba despre o firmă care se ocupă de textile pentru rochii de lux, în special rochii de mireasă.

 

 

Galerie foto