Lavinia, noua concurentă de la Puterea Dragostei, transformări spectaculoase! Iată cum arată si în costum de baie FOTO

Lavinia este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei și deja a atras atenția mai multor băieți din casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Lavinia este o șatenă cu părul scurt, însă tânăra reușește să se transforme, în funcție de culoarea și lungimea părului, ea fiind parcă altă persoană. Lavinia a fost în ultimii ani, blondă cu părul lung, brunetă cu breton sau blondă cu părul scurt. Iată cum arată și în costum de baie, tânăra extrem de sexy. 

Citeste si: Lavinia de la Puterea Dragostei, relație cu Liviu Vârciu? Legătura care a ieșit la iveală

Citeste si: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! Cine a făcut pozele cu cei doi? EXCLUSIV

Citeste si: ȘOCANT, ce a spus Andy despre Roxana în momentul în care a văzut-o în brațele lui Hamude! ”Îi place să fie cu toți! Nu e o surpriză”

Lavinia are 25 de ani, este din Constanța. A intrat în casa de la Puterea Dragostei spunând că îl plăcuse pe Mădălin None, dar cum acesta nu mai este în casă, acum o să-și găsească un alt…preferat.

Lavinia și Hamude vor forma un cuplu la Puterea Dragostei?

Hamude a fost unul dintre băieții din casă care a remarcat-o pe tânără și chiar a apărut dezbrăcat la întâlnirea cu ea din camera roșie. Cei doi s-au strâns și în brațe la întâlnirea respectivă. Rămâne de văzut dacă Lavinia și Hamude vor forma un cuplu.

Lavinia le-a spus băieților că se ocupă de promovarea firmei fondate de părinții ei în urmă cu 15 ani. Este vorba despre o firmă care se ocupă de textile pentru rochii de lux, în special rochii de mireasă.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: