Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie! Vezi ce s-a intamplat cu sotia lui Stefan Banica jr!

Pe vremea cand era sofer incepator, Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie, pentru ca a parcat neregulamentar.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

A fost o perioada in care Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie. Intrebata daca a avut parte de incidente in trafic, sotia lui Stefan Banica Jr a recunoscut: „Am zgâriat maşina de foarte multe ori, la început aproape în fiecare zi se întâmpla ceva. Însă niciodată ceva grav. Cu timpul am început să înţeleg şi să învăţ multe lucruri, să fiu relaxată şi precaută în acelaşi timp”. (vezi cati bani castiga din muzica Stefan Banica Jr)

Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie: "Acum sunt mult mai atenta la regulile de circulatie”

„Nu conduc cu viteză nici acum, după nişte ani de experienţă”, a mai dezvaluit Lavinia pentru Auto Test Magazin. Intrebata daca statutul de vedeta a ajutat-o la intalnirile cu politistii rutieri, Lavinia a marturisit: „M-a ajutat ca evoluţie în regulile de circulaţie prin câteva amenzi usturătoare atunci când am parcat în locuri nepermise, de exemplu. Amenzi care mi-au fost de mare ajutor pe parcurs. Acum sunt mult mai atentă la regulile de circulaţie”.

Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie: „Nu am crezut niciodata ca voi deveni soferita"

La putin timp dupe ce si-a luat carnetul de sofer, Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie. „Nu am crezut niciodată că voi deveni şoferiţă în adevăratul sens al cuvântului, însă proverbul „niciodată să nu spui niciodată” mi-a dat peste nas. La primele ore cred că am fost uşor inconştientă, dar, paradoxal, asta m-a ajutat să devin o şoferiţă precaută şi vigilentă. La început, prietenii glumeau şi îmi spuneau să îi anunţ înainte de a ajunge la întâlnirea cu ei, pentru a-şi muta maşinile aflate în pericol la sosirea mea”, a mai spus Lavinia Parva.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate