Vedete

Lavinia Parva Banica - Asa se prezinta acum sotia lui Banica Jr! Ce bine-i merge de cand s-a maritat! Afla detalii | EXCLUSIV

Lavinia Parva Banica poarta cu mandrie numele sotului ei! De cand s-a maritat cu celebrul Stefan Banica Jr, cantareatei ii merge parca si mai bine!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Lavinia Parva Banica - Asa se prezinta acum sotia lui Banica Jr! Ce bine-i merge de cand s-a maritat! Afla detalii |  EXCLUSIVicon photo

Pe 14 mai, la un local renumit din Capitala, va avea loc un eveniment caritabil Romanian Star Awards. La actiune vor fi prezente mai multe vedete din showbiz, iar prezentatorii sunt Cove si Lavinia Parva Banica, sotia lui Stefan Banica Jr. Cantaretei ii merge bine de cand s-a maritat cu actorul!

A devenit doamna “Banica”, in urma cu cateva luni cand s-a casatorit in secret cu Stefan Banica Jr, iar acest lucru i-a adus multe beneficii Laviniei Parva. Cantareata are parca din ce in ce mai multe proiecte, lanseaza piese, face clipuri, nu duce lipsa de concerte, in plus, se implica si in evenimente caritabile. Nici inainte nu spunea “Nu” la vreo actiune umanitara, insa acum are, se pare un alt statut. Daca in trecut participa la astfel de evenimente doar in calitate de invitat, acum Lavinia Parva Banica e prezentoare, alaturi de Cove. Cei doi vor prezenta proiectul caritabil, de pe 14 mai 2018, sub forma unei gale dedicate valorilor artistice si personalitatilor din showbiz - Romanian Star Awards. Mai exact, in cadrul evenimentului se vor premia performanta si excelenta, si vor fi acordate premii la diverse categorii, precum: fashion, cariera, beauty, style, social media si arta. Gala este dedicata femeilor frumoase, independente si de succes si va reuni iubitori ai evenimentelor care celebreaza frumosul, persoane publice sau mondene, bloggeri si presa de specialitate. Se va pune accentul pe eleganta, nota luxurianta a femeilor de succes, dar si pe strangerea de fonduri pentru cazurile umanitare.

Usor, se pare ca Lavinia Parva Banica, asa cum se prezinta acum cantareata, de cand s-a maritat cu Stefan Banica Jr, calca pe urmele Andreei Marin, vedeta recunoscuta pentru actele sale de caritate si sutele de evenimente umanitare organizate sau prezentate. La Romanian Star Awards sunt asteptate vedete precum Simona Patruleasa, Raluca Badulescu, Adela Popescu, Diana Bisinicu, Doinita Oancea, Mihaela Borcea si altii.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune