Lavinia Parva, marturisiri despre relatia cu Stefan Banica Jr! Cei doi au vorbit deja despre copil

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Lavinia Parva Banica a facut marturisiri la WOWbiz despre relatia ei cu Stefan Banica Jr, familia, dar si cei doi copii ai artistului.
Mai mult, artista a dat de inteles ca si-ar dori si un copil cu Stefan, iar cei doi ar fi avut deja si o discutie in acest sens.

"Echilibrul este cel mai important lucru in viata.
Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina.

Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa. Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens.

Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra.
Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas.

Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate. Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat, cu care se intampla sa faca o familie. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata.

Exista o chimie foarte frumoasa intre mine si copii. De altfel, am si deschis o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Nu pot sa imi dau seama de unde vine, dar vine natural.
Relatia cu copiii lui Stefan este extraordinara. S-a intamplat sa ma placa, sunt norocoasa si ne simtim foarte bine impreuna."
, a povestit Lavinia Parva.  
 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate