Lavinia Pîrva, fericită că va deveni mămică! Uite cum şi-a arătat burtica de gravidă

Lavinia Pîrva se află într-o vacanţă cu artistul Ştefan Bănică, departe de gerul din România.

Autor: A.V.

Lavinia Pîrva va deveni mămică anul acesta, iar acest lucru o face cea mai fericită femeie din lume! Nu doar că are o relaţie foarte frumoasă alături de Ştefan Bănică, dar acum se află într-o vacanţă alături de partenerul ei de viaţă, departe de frigul din România.

Mândră tare că va deveni mămică, Lavinia Pîrva s-a filmat şi a pozat întregul paradis luxos, dar şi burtica de graviduţă! Chiar dacă se află la început de sarcină, Lavinia Pîrva este nerăbdătoare să devină mămică.

Ştefan Bănică a anunţat că Lavinia este gravidă

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ştefan Bănică pe scenă, la concertul de la Sala Palatului. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

După ce s-a speculat că ar fi gravidă, Monica Gabor este tratată regeşte de Mr. Pink! Uite ce a primit

Oana Roman, clipe terifiante! A sunat imediat la 112: "În casă este şi o butelie care poate să explodeze"

Scandalos! O mamă şi-a vândut fiica de 13 ani pentru a face rost de ţigări şi fier vechi

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies