Lavinia Pîrva, prinsă de paparazzi la cumpărături! Cum arată soția lui Bănică Junior la aproape două luni de când a născut

Lavinia Pârva, singură la cumpărături într-un hipermarket din Capitală. Cum arată după ce a născut

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Deși a devenit mămică în urmă cu o lună și jumătate, Lavinia Pîrva se ambiționează să revină rapid la formele ei de dinainte de sarcină. Artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior s-a pus rapid pe slăbit, iar primele rezultate au început să se vadă.

Lavinia Pîrva, prinsă de paparazzi singură la cumpărături! Cum arată soția lui Bănică Junior la aproape două luni de când a născut

fara descriere

Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce se afla la cumpărături într-un hipermarket din Capitală.

Îmbrăcată într-o ținută sport, cu colanți până la genunchi și un tricou negru, cu imprimeu din desene animate, Lavinia este într-o formă de zile mari. Soția lui Bănică Junior poartă pantaloni mulați, așa că se vede că Lavinia a început să scape, încet, dar sigur, de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Așa cum îi stă bine unei mame grijulii, Lavinia a cercetat cu mare atenție produsele de pe raft, înainte de a le pune în coș. Cât timp s-a plimbat prin hipermarket, Lavinia Pîrva a vorbit în permanență la telefonul mobil.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate