Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., la cumpărături pentru bebeluș! E surprinzător cine i-a însoțit la magazin

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr se pregătesc de venirea pe lume a bebelușului.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

Artista și partenerul ei de viață au mers împreună la un centru comercial de fițe din Capitală pentru a cumpăra mobilă pentru camera copilașului care se va naște în curând. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au mers singuri la cumpărături, ci cu o prietenă dragă, nimeni alta decât Emilia Popescu, apropiată a familiei și parteneră de scenă a cântărețului și actorului.

Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică și Emilia Popescu, împreună la cumpărături pentru bebeluș

Lavinia și Emilia Popescu s-au îmbrățișat la revedere, apoi, împreună cu Ștefan Bănică Jr, au intrat în magazinul de mobilă în căutarea pieselor potrivite pentru camera bebelușului, primul lor copil împreună și al treilea al lui Bănică Jr.

Citeste si: Ce-a zis Andreea, românca moartă de la Paris, înainte să cadă în gol 12 metri, în timp ce stătea la poză! Declarații sfâșietoare făcute de iubitul ei

Citeste si: Ce riscă Marian Godină, după ce și-a plimbat alpaca cu autobuzul

Citeste si: Compatibilitate zodie Berbec. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

fara descriere

După ce au zăbovit ceva timp în magazinul de mobilă, cei trei buni prieteni au părăsit centrul comercial tot împreună, sfătuindu-se probabil în privința achizițiilor care vor fi făcute pentru cel mic.

În imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro se vede că burtica Laviniei Pîrva a crescut destul de mult în ultimul timp. Emilia Popescu și soția lui Ștefan Bănică sunt foarte apropiate și petrec mult timp împreună, Lavinia apreciind-o foarte mult pe colega de scenă a soțului ei, o actriță foarte îndrăgită în România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate