Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. se pregatesc sa aiba un copil! Cum au fost dati de gol

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. isi doresc foarte tare un copil. Cantareata a fost surprinsa la o clinica privata de fertilizare din Capitala.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Sotia lui Stefan Banica Jr. a purtat sapca si ochelari de soare la vizita la clinica de fertilizare, pentru a fi mai greu de recunoscut. Ea a intrat pe o usa laterala. Inainte de a intra in unitatea medicala, bruneta a fost zambitoare si a schimbat cateva vorbe cu un barbat, cel mai probabil angajat al clinicii respective, potrivit Spynews.

Lavinia Pirva a parasit clinica tot zambitoare si tot pe o usa laterala, semn ca s-a ferit sa fie vazuta.

In urma cu cateva luni, Lavinia Pirva vorbea despre posibilitatea de a deveni mama. Artista marturisea ca isi doreste sa aiba un copil la un moment dat.

„Orice femeie, la un moment dat, isi doreste un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit! Daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra”, declara Lavinia Pirva.

Artista marturisea ca se intelege foarte bine cu copiii. „Exista o chimie foarte frumoasa intre mine si copii. De altfel, am si deschis o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Nu pot sa-mi dau seama de unde vine, dar vine natural”, a mai spus Lavinia Pirva.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate