Legătura cu România a două victime din camionul cu 39 de persoane găsite moarte în Anglia

Doi vietnamezi dintre cei 39 găsiți morți în Essex, Marea Britanie, ar fi lucrat și în România

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Doi bărbați din Vietnam, care au lucrat anterior și în România, s-ar afla pe lista celor 39 de persoane găsite moarte în camionul din Marea Britanie.

Potrivit jurnaliștilor britanici de la The Guardian citați de Mediafax, este vorba despre Vo Ngoc Nam, un tânăr în vârstă de 28 de ani care ar fi lucrat o perioadă și în România, apoi intenționa să muncească în Marea Britanie. Mama bărbatului a declarat că nu a mai primit nicio veste de la el de câteva zile.

Legătura cu România a două victime din camionul cu 39 de persoane găsite moarte în Anglia

O altă posibilă victimă este Nguyen Dinh Tu, tot din Vietnam. După ce a lucrat ilegal în România și în Germania, bărbatul îi spusese soției că are nevoie de 14.000 de dolari pentru a putea pleca ilegal din Germania în Anglia. Tatăl lui Nguyen Dinh Tu susține că rudele din Marea Britanie i-au dat vestea că și el s-ar afla pe lista celor morți.

Citeste si: Ultimă oră: Una dintre victimele din ”TIR-ul morții” din Anglia ar fi lucrat în România

Polițiștii britanici susțin că puține dintre victimele găsite moarte în containerul camionului în Essex aveau asupra loc acte de identitate. Cel mai probabil cadavrele vor fi identificate abia apoi, cu ajutorul analizelor ADN.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate