Legătura dintre fiica lui Gică Hagi şi fiul Nicolei! Kira şi Johnny Alexandru vor juca împreună într-o piesă de teatru!

Legătura dintre fiica lui Gică Hagi şi fiul Nicolei se crează pe scena teatrului Nottara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Legătura dintre fiica lui Gică Hagi şi fiul Nicolei este una artistică. Kira Hagi, care a jucat deja în filmul „Între chin şi Amin”, va apărea în piesa „Martha şi George”, de la Teatrul Nottara, partenerul ei de scenă fiind „Johnny” Alexandru, fiul cântăreţei Nicola. (vezi ce a făcut Hagi la meciul de skandenberg cu Ion Oncescu)

Citeste si: Cea mai sexy tenismenă din România s-a combinat cu un fotbalist al lui Gică Hagi! Andrada Surdeanu e în al nouălea cer: „Astăzi mă simt frumoasă, pentru că este EL”

Citeste si: Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură! La vernisaj l-a avut alături pe Gică Popescu! FOTO

Citeste si: Gigi Becali a fost şoferul lui Gică Hagi: „Îl vedeam pe Becali cum îi spală mașina lui Hagi. O usca și după aceea trecea la volan”

Legătura dintre fiica lui Gică Hagi şi fiul Nicolei: "O actriță frumoasă și extrem de talentată" 

„Vă așteptăm în număr mare la o poveste reală și intrigantă dintre Martha și George Bibescu în care voi debuta la Teatrul Nottara alături de o actriță frumoasă și extrem de talentată pe numele ei Kira Hagi”, a postat fiul Nicolei.

Legătura dintre fiica lui Gică Hagi şi fiul Nicolei: "Va fi și debutul meu în calitate de compozitor” 

„Pe 26 noiembrie, într-o piesă în două personaje scrisă de Ileana Raducanu, în regia minunată a actorului, regizorului, profesorului și prietenului Filip Ristovski, coregrafia dansatoarei Eugenia Stoian și videoproiecțiile lui Radu Burduj. Cu această ocazie, menționez că acesta  va fi și debutul meu în calitate de compozitor”, a mai explicat „Johnny” Alexandru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate