Legătura incredibilă dintre Costin Gheorghe de la Exatlon şi cântăreaţa decedată în incendiul de la restaurantul Beirut! "O fată extraordinară, frumoasă, ambiţioasă" FOTO EXCLUSIV!

Costin Gheorghe, legătură incredibilă cu Nicoleta Cengher! Uite cum au ajuns să se cunoască.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 


In articol:

fara descriere

Nicoleta Cengher este una dintre tinerele care s-au stins din viata in incendiul de la restaurantul Beirut, din Constanta, la inceputul lui aprilie 2014.

La doar 22 de ani, frumoasa brunetă era o artistă talentată care avea o mulţime de concerte şi se apropia cu paşi repezi de visul ei de a deveni un cântăreţ de top.

Citeste si: Mesaj cutremurator pentru mama baschetbalistei Ana Bucur. I l-a transmis, prin intermediul nostru, femeia care si-a pierdut fiica artista in incendiul din restaurantul Beirut. EXCLUSIV!

Ei bine, una dintre persoanele care au crezut foarte mult în talentul Nicoletei este mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, Mărioara Man.

fara descriere

Solista de muzică folclorică a îndrumat-o pe tânără, i-a povestit despre începuturile fiicei ei în muzică, şi a propus-o la foarte multe spectacole.

Costin Gheorghe, legătură incredibilă cu Nicoleta Cengher! "Ne-am împrietenit imediat şi am mers la concerte împreună"

"Ne-am cunoscut la un spectacol. Era o fată foarte talentată, muncitoare şi cuminte. Ne-am împrietenit imediat şi am mers la concerte împreună, eu cântam muzică populară, iar ea, muzică uşoară. Era o fata deosebită, serioasă şi un sprijin pentru familia ei. Am îndrăgit-o enorm şi nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi. Am rămas prietenă cu mama ei, Mariana şi mă rog pentru ea mereu, să îşi găsească liniştea. Sper ca timpul să-i atenueze durerea”, ne-a povestit Marioara Man Gheorghe, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Legatura nestiuta dintre mama Elenei Gheorghe si Cristina Stamate! Cantareata de muzica populara era prietena de suflet a actritei: "Am vorbit cu ea inainte sa sa interneze" VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

"Viaţa noastră nu mai e, oricât am vrea sa mergem mai departe...Avem bucuria fratelui ei care e cuminte, învaţă bine şi atât. Ne-a distrus viaţa acest incendiu. Mă scol dimineaţa la patru şi ascult muzica ei, apoi vin aici, la cimitir. De ce, Doamne? De ce nu a scăpat? Mă doare că ştiu că a murit precum condamnaţii la moarte. S-au resemnat, ea şi colega ei, şi s-au îmbrăţişat. Este cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui om, să-şi îngroape copilul. Niciodata nu o să pot depăşi momentul. Parcă e tot mai greu. Ar fi trebuit să aibă 27 de ani. Cel mic a fost la psiholog, săracul. El mai uită durerea doar la antrenamente. Copilul meu nu mai este cum a fost, nu mai este vesel. Tatăl meu a murit, sărăcuţul, în ziua în care a murit Nicoleta şi la aceeaşi oră, iar după două săptămâni, soţul surorii mele. A făcut penumonie.", spunea Mariana Sarkany, mama Nicoletei, acum câteva luni.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate