Legătura incredibilă între Ramon de la Masterchef și moș Ștefan, ciobanul de 102 ani, mort în accident! Unde s-au întâlnit cei doi

Ramon de la Masterchef a murit, la începutul săptămânii trecute, răpus de un cancer agresiv. Avea 37 de ani. Tot săptămâna trecută a murit, într-un accident, Mos Ștefan, avea 102 ani și era cel mai cunoscut cioban de la noi. În urmă cu câțiva ani, drumurile celor doi s-au intersectat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ramon Chicireanu, cunoscut publicului după participarea la Masterchef, a murit, săptămâna trecută din cauza unei boli nemiloase. Avea doar 37 de ani, și de mai bine de doi ani se lupta cu un cancer limfatic extrem de agresiv. Ramon de la Masterchef, așa îl știau toți pe tânărul pasionat de bucătărie care a făcut senzație la cunsocutul show tv.

Însă, nu este singura emisiune la care Ramon Chicireanu a participat. Împreună cu soția sa, Ramon a fost concurent la emisiunea ”Guess my age” prezentată de Dan Negru, iar unul dintre bărbații căruia Ramon a trebuit să-i ghicească vărsta a fost Moș Ștefan. Pe vremea aceea, celebrul cioban avea …doar 100 de ani, însă Ramon i-a dat mult mai puțin.

Citeste si: Drama infinită pentru familia lui Ramon, fostul concurent de la Masterchef, mort în Germania! ”Copilașii nu au apucat să-și ia rămas bun”

Citeste si: Drama neștiută a Simonei Halep. Este obligată să trăiască cu un mare secret - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Dan Negru a scris pe Facebook despre întâlnirea celor doi, morți săptămâna trecută, din alte cauze decât infectarea cu coronavirus, virusul de care se teme acum întreaga lume. ”Am filmat acu' doi ani cu Moș Ștefan, cel mai bătrân român.102 ani. A murit ieri in ... accident de tractor. In show-ul in care l-am avut invitat, "Guess my age", lui Moș Ștefan trebuia sa-i recunoască vârsta un concurent,Ramon, care avea 37 de ani.Ramon a murit săptămîna trecută. Cancer. Există moarte și dincolo de coronavirus”, este mesajul lui Dan Negru.

Citeste si: Un cunoscut bucătar s-a stins din viață. A fost răpus de o boală cruntă

Moș Ștefan, cel mai cunoscut cioban, a murit la 102 ani, călcat de un tractor

Moș Ștefan era în putere și atunci și acum, la 102 de ani și probabil că ar mai fi trăit câțiva ani, dar un accident bizar i-a pus capăt vieții. Moș Ștefan era la stână și a fost călcat de un tractor.

Citeste si: Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte să nu fie executat silit! Procesul continuă chiar și după decesul său!

”Am aflat aseară, de la Ctitorul Schitului Straja, o veste tristă, nea Ștefan a murit, a trecut din lumea aceasta. Nu pentru că era bătrân, deși avea 102 ani, nici pentru că era bolnav, în această perioadă a îmbolnăvirilor de tot felul, ci dintr-un accident stupid. Am înțeles că un tractor de la stână, undeva prin jud. Arad, unde în ultimul timp îl ajuta pe fiul dânsului la oi, a dat cu spatele peste dumnealui fără să îl observe. Acolo i-a fost scris să moară. Toți murim în lumea asta, mai devreme sau mai târziu, dintr-un motiv sau altul, toți după cum ne este rânduit de Bunul Dumnezeu, Creatorul nostru minunat. Totul este sub Pronia Lui Cerească. Să fim oameni buni, ca nea Ștefan, să fim oameni curajoși și credincioși ca nea Ștefan. Veșnica să-i fie pomenirea! L-am spovedit și împărtășit cândva pe nea Ștefan la Schitul Straja. Om bun. Pâinea lui Dumnezeu. O să ne fie tare dor de el. Mai era născut și pe 26 octombrie, de Sf. M. Mc. Dimitrie. Am să-l pomenesc toată viața la Proscomidie”, spune Dimitrie Ivașco, starețul schitului Straja, citat de replicahd.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Acțiune fulger a lui Klaus Iohannis imediat după 1 decembrie. Ce va face președintele astăzi

Pepe se răzbună! Raluca Pastramă este knock out! Ultima dezvăluire o distruge total. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre ea

ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă în aceste momente cu copiii lui Ramon de la Masterchef! Bărbatul a murit în Germania, iar soția lui se află la fața locului!

Ramon de la Masterchef și-a scos apartamentul la vânzare pentru tratamentul de cancer! Situație teribilă pentru familia bucătarului, după moartea acestuia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies