WOW

Legatura neasteptata dintre Florin Salam si transsexualul lui Nicolae Guta

Florin Salam pare sa se cam plictiseasca in ultima vreme, mai ales daca nu are vreo seara ocupata cu cantari pentru tot felul de personaje din “lumea gri” a Romaniei. Si, de plictiseala, a facut un gest care pare sa adanceasca si mai mult rivalitatea cu Nicolae Guta.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, de curand, Florin Salam a fost dat de gol ca tine legatura cu Delia, dansatorul transsexual cu care, pe vremuri, Nicolae Guta a avut o relatie indelung mediatizata.

“La o caterinca cu bunul meu prieten, Florin Salam” a notat Delia, celebra petru relatia pe care a avut-o cu Nicolae Guta. De altfel, spun sursele noastre, Florin Salam nu este la prima “caterinca” cu celebrul transsexual, combinatiile dintre cei doi si discutiile avand loc de ani buni, inca din momentele in care Delia Dansatoarea facea senzatie la televizor devoaland relatia pe care a avut-o cu manelistul Nicolae Guta.


Mai mult chiar, ne-au mai dezvaluit sursele noastre, Florin Salam s-a intalnit de cateva ori cu personajul tabloid, ei intelegandu-se foarte bine, manelistul nefiind deloc deranjat de “felul altfel” de a fi al transsexualului, dovedindu-se astfel un exemplu de toleranta in aceasta directie. “Cand are drum pe la ea prin zona, o suna de fiecare data. E adevarat, e foarte acid in glumele cu ea, dar par sa se inteleaga bine, se distreaza si ei”, ne-a spus un cunoscut al celor doi.

Delia Dansatoarea, relatie nepotrivita cu manelistul Nicolae Guta

”Mi-a zis ca sunt foarte frumoasa si ca vrea sa fie cu mine. Nici bine nu ne-am cunoscut si imi vorbea de Madalina. Ca om mi s-a parut ok, dar m-a luat cam tare. Nici bine nu ne-am cunoscut si deja mi-a propus sa facem sex. Mi-a zis ca sunt mai frumoasa ca Madalina (n.r.- Beyonce de Romania). Da, i-am zis ca nu sunt femeie. Am inregistrare. Mi s-a parut dubios ca nu comenteaza. Schimbarea de sex inca nu mi-am facut-o, o sa o fac la Thailanda. Eu vreau sa fim impreuna. Era nerabdator, mi-a zis ca ma iubeste. Mi-a zis: 'Iubirea mea, te pup dulce pe botic!'. Mi-a zis ca ii plac ochii mei si fundul meu”, a declarat Delia, miercuri, in emisiunea "Un show pacatos". ”Trebuie sa incerci pe toate. Iei o sticla de whisky, asta e. Se mai intampla. Parea ca e o bunaciune. Un coleg de-al nostru s-a dus cu el pana in faza finala. M-am documentat ca un transexual e fara ce are barbatul. Am fost tampit! L-am blocat pe Facebook”, a spus Guta in aceeasi emisiune.

Galerie foto