Vedete

Legatura nestiuta dintre Bianca Dragusanu si Vladimir Draghia. Cum l-a cunoscut frumoasa prezentatoare pe “faimosul” de la Exatlon.

Bianca Dragusanu, legatura nestiuta cu Vladimir Draghia. Cum s-au comportat cei doi la o emisiune tv

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, C.I.


Legatura nestiuta dintre Bianca Dragusanu si Vladimir Draghia. Cum l-a cunoscut frumoasa prezentatoare pe “faimosul” de la Exatlon.icon photo

Show-ul Exatlon face senzatie in Romania, in special printre vedetele autohtone. Una dintre telespectatoarele fidele ale acestei emisiuni fenomen de la Kanal D este chiar frumoasa Bianca Dragusanu.

Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” ii si cunoaste pe doi dintre participantii in competitie. Daca despre legatura cu Giani Kirita se stiu detaliile, ambii participand, in trecut, la un show de dans , ei bine, mai exista un concurent despre care Bianca are numai cuvinte de lauda.

"Pe Vladimir Draghia l-am cunoscut la  o emisiune unde eu am fost co-prezentatoare, iar el a fost participant. Era foarte disciplinat, un foarte bun inotator si de atunci mi-a lasat o impresie buna. Are o  familie frumoasa si o poveste emotionanta! Empatizez cu el, fiindca, va spun sincer, este foarte greu sa stai atatea luni departe de bebelusul tau. Il inteleg si ii admir legatura pe care o are cu iubita lui si felul in care vorbeste despre ea", a declarat Bianca Dragusanu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune