Legătura neștiută dintre Hamude de la ”Puterea Dragostei” și Monica Gabor!

Stripper-ul Hamude a cunoscut-o pe Monica Gabor cu mulți ani în urmă, pe vremea cân diva sălășluia pe plaiuri mioritice.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Hamude Dawoud este noul concurent din această săptămână de la ”Puterea dragostei”, dar deja și-a făcut simțită prezența în show, prin modul în care a ales să dezvăluie ce relație are cu Roxana. ”Una de prietenie, să nu întelegeți greșit! Eu am intrat în casă pentru altă femeie”, a spus bărbatul!

Hamude nu este însă un personaj necunoscut! El a intrat în atenția presei în momentul în care a declarat public că o place pe Elena Băsescu! ”O plac mult și aș vrea să devină iubita mea. E una dintre cele mai frumoase femei din România”, marturisea tânărul la vremea respectivă.

Citeste si: Sora Deliei, emoții mari! Oana va naște în curând! ”Nu știu cum sunt alte femei când se apropie de termen, însă eu...”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu se gândește la o altă căsătorie! ”Minunile se întâmplă”

Citeste si: Fiica lui Ogică arată fabulos la trei luni după ce a născut! Imagini de senzație cu Raluca și băiețelul ei

fara descriere

Hamude de la  ”Puterea dragostei” are un trecut monden! Ce meserie ar fi practicat... bărbatul

Pe de altă parte stripper-ul nu s-a remarcat în paginile revistelor doar cu EBA! La un moment dat, el avea o prietenie și cu Adrian Filote, fostul şofer al Monicăi Columbeanu,și era prezent în preajma fostei doamne Columbeanu, căreia și ei îi plăcea să iasă să se distreze în diverse localuri de noapte.

Multe persoane care l-au întâlnit atunci au vorbit în premieră pentru WOWbiz.ro despre Hamude de la  ”Puterea dragostei” cum că ar avea un trecut monden, mai mult, nu ar fi fost nici departe de ”meseria” pe care o practica amicul Filote. Astfel, s-a vorbit despre prezența pe site-urile de escorte masculin dedicate exclusiv adulţilor, dar și despre preţurile cerute pentru serviciile prestate! Ele nu ar fi fost deloc accesibile şi ar fi variat în funcţie de timpul oferit şi de prestaţii între 180 de euro și…1800 de euro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate